Stoiximan Super League

Πικρός… Καφές για ΑΕΚ!

Μια ακόμα πληγή στο -ήδη ταλαιπωρημένο- κέντρο της ΑΕΚ απειλεί ν’ ανοίξει το παιχνίδι της Εθνικής στο Ισραήλ! Ο Παντελής Καφές αποχώρησε τραυματίας στο 42’ της αναμέτρησης και η διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου που του διαγνώστηκε απειλεί να τον αφήσει 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης!

Μια ακόμα πληγή στο -ήδη ταλαιπωρημένο- κέντρο της ΑΕΚ απειλεί ν’ ανοίξει το παιχνίδι της Εθνικής στο Ισραήλ!

Ο Παντελής Καφές αποχώρησε τραυματίας στο 42’ της αναμέτρησης και η διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου που του διαγνώστηκε απειλεί να τον αφήσει 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης!

Δεδομένου, λοιπόν, ότι ο Φαμπιάν Βάργκας θα χρειαστεί περίπου το ίδιο διάστημα για να είναι έτοιμος και ότι ο Μάκος είναι τιμωρημένος (τουλάχιστον) για το πρώτο παιχνίδι του Europa League (στις 15 Σεπτεμβρίου), ο «πονοκέφαλος» του Μανόλο Χιμένεθ για τα χαφ γίνεται ακόμα μεγαλύτερος.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ανδαλουσιανός θα περιμένει και τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί το Σάββατο ο Καφές (προκειμένου να εκτιμηθεί ακριβώς η κατάστασή του), πριν αρχίσει να καταστρώνει και επίσημα χωρίς αυτόν τα σχέδια του -τουλάχιστον για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα την άλλη Κυριακή στην Ξάνθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x