Ελλάδα

Λόγκαν… στα πράσινα

Παίκτης του Παναθηναϊκού κι επισήμως είναι ο Ντέιβιντ Λόγκαν. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος νωρίτερα είχε εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Κάχα Λαμποράλ.

Παίκτης του Παναθηναϊκού κι επισήμως είναι ο Ντέιβιντ Λόγκαν. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος νωρίτερα είχε εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Κάχα Λαμποράλ.

«Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μετακίνησή μου και μπορώ πλέον να λέω ότι είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Χρειάστηκε αρκετός καιρός για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αλλά ήμουν σίγουρος ότι στο τέλος θα γινόταν αυτό που γίνεται σήμερα. Δεν είχα ποτέ αμφιβολία γι΄ αυτό. Ήμουν σίγουρος ότι τελικά θα βρισκόταν η χρυσή τομή που θα με έφερνε στην ομάδα», δήλωσε ο 29χρονος γκαρντ, που είναι κάτοχος πολωνικού διαβατηρίου .

Ο πρώην άσος της Πρόκομ φάνηκε να γνωρίζει αρκετά για τη νέα του ομάδα. «Έχω παίξει αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό, έχω ακούσει για τον Παναθηναϊκό, τον έχω δει να παίζει. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες, αν όχι η καλύτερη, έχει κατακτήσει τα πάντα και στοχεύει πάντα ψηλά. Σε τίτλους… Αυτός είναι πάντα ο στόχος και αυτός θα παραμείνει. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ίσως διαφορές με προηγούμενα χρόνια, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτός ο σύλλογος δεν μπορεί παρά να στοχεύει ψηλά. Επίσης γνωρίζω αρκετούς παίκτες και το σίγουρο είναι ότι θα είναι πολύ καλύτερα να παίζω δίπλα τους».

Όσο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν τον ξέρει. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν έχω δουλέψει μαζί του, αλλά είναι από τις περιπτώσεις που οι επιτυχίες, τα επιτεύγματα, οι τίτλοι, τα όσα λένε παίκτες που έχουν αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του, λένε πολλά από μόνα τους».

Τέλος, αναφορικά με τον κόσμο των «πράσινων», είπε: «Ξέρω ότι ακολουθούν την ομάδα, ότι την αγαπάνε, γνωρίζω τι ατμόσφαιρα μπορούν να δημιουργήσουν. Έχουν πάθος για την ομάδα και είναι κάτι που έχουμε κοινό, γιατί κι εγώ έχω πάθος για το παιχνίδι, θέλω να βοηθώ τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου να φτάνει σε νίκες, να πετυχαίνει τους στόχους της».

Και τώρα, «τεσσάρι» από τις ΗΠΑ

Πλέον από τον Παναθηναϊκό θα αναζητηθεί Αμερικανός για να καλύψει τη θέση «4». Πρώτος στη λίστα ως… αντι-Φώτσης είναι ο Μαρκίφ Μόρις, ο 22χρονος άσος που επελέγη στο Νο 13 των ντραφτ από τους Σανς. Οι πρωταθλητές, ωστόσο, δεν θα δεχτούν να μπει όρος που θα του επιτρέπει να φύγει για το ΝΒΑ όταν λήξει το lockout, καθώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θέλει προσωρινές λύσεις για το ρόστερ. Παράλληλα εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις από τις ΗΠΑ, όπως ο Στίβεν Σμιθ, γνωστός από τη θητεία του στον Κολοσσό, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Γερμανία με την Όλντενμπουργκ. Έχει τα στοιχεία που θέλει ο Ομπράντοβιτς (ύψος 2,06μ. και καλό μακρινό σουτ), αλλά και προσιτό κασέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x