Europa League

Αποβλήθηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ η Φενέρ!

Ευρώπη… γιοκ για τη Φενέρμπαχτσε! Την Τετάρτη (24/8), η τουρκική ομοσπονδία, υπό την απειλή σοβαρότατων κυρώσεων από την UEFA -συνολικά για το ποδόσφαιρο της χώρας- αποφάσισε να αποσύρει τη Φενέρ από το Champions League, για τη συμμετοχή της στο σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια. Η εισήγηση, που αναμένεται να οριστικοποιηθεί-ανακοινωθεί από την UEFA γύρω στις 21:30, είναι τη θέση της Φενέρμπαχτσε να πάρει η Τραμπζονσπόρ!

Ευρώπη… γιοκ για τη Φενέρμπαχτσε!

Την Τετάρτη (24/8), η τουρκική ομοσπονδία, υπό την απειλή σοβαρότατων κυρώσεων από την UEFA -συνολικά για το ποδόσφαιρο της χώρας- αποφάσισε να αποσύρει τη Φενέρ από το Champions League, για τη συμμετοχή της στο σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια.

Η εισήγηση, που αναμένεται να οριστικοποιηθεί-ανακοινωθεί από την UEFA γύρω στις 21:30, είναι τη θέση της Φενέρμπαχτσε να πάρει η Τραμπζονσπόρ!

Ωστόσο, οι δευτεραθλητές θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στα προκριματικά του Europa League, μόνο, όμως, για τους βαθμούς των χωρών τους.

Οι Βάσκοι, ό,τι και να γίνει, θα μπουν στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης και η τουρκική ομάδα σε εκείνους της κορυφαίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x