Europa League

Εκτός αποστολής ο Σιμάο

Την απόφαση να «κόψει» από την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ πήρε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής θέλησε με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα στον Μοζαμβικανό μέσο για τις παρουσίες του στα τελευταία ματς, ενώ επιβεβαίωσε και τις προθέσεις του να παρατάξει ένα επιθετικό σχήμα με τον Κατσουράνη «κόφτη».

Την απόφαση να «κόψει» από την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ πήρε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής θέλησε με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα στον Μοζαμβικανό μέσο για τις παρουσίες του στα τελευταία ματς, ενώ επιβεβαίωσε και τις προθέσεις του να παρατάξει ένα επιθετικό σχήμα με τον Κατσουράνη «κόφτη».

Εκτός από τον 23χρονο χαφ κόπηκαν και οι Μαρίνος, ο οποίος δεν πρόλαβε να είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του, Μπιέρσμιρ ο οποίος έχει πρόβλημα στο γόνατό του, ο Ιωαννίδης, ο Σεϊταρίδης, αλλά και ο Κοτσόλης, αφού προτιμήθηκε για δεύτερος τερματοφύλακας ο Ορέστης Καρνέζης.

Ο τεχνικός των «πράσινων» προτίθεται να παρατάξει σχήμα με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, τους Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλο αμυντική τετράδα, τον Κατσουράνη αμυντικό χαφ, Νίνη και Ζέκα κεντρικούς χαφ και τους Λέτο, Κουίνσι, Τοτσέ επιθετική τριπλέτα.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Τζόρβας, Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Βιτόλο, Καραγκούνης, Νίνης, Ζεκά, Κουίνσι, Λέτο, Μαυρίας, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Κλέιτον.

*Την ώρα που θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου άλλαξε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίν, Μότι Ίβανιρ, η οποία πήγε για τις 18:30, ενώ του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι στις 19:00.


«Προστατέψτε την ομάδα»

Προσοχή στους οπαδούς της συνέστησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το «τριφύλλι» προειδοποίησε πως σε κάθε παράβαση η ομάδα κινδυνεύει με τιμωρία έδρας, ενώ είναι υπότροπη και έχει τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή.

Η ανακοίνωση των “πράσινων”:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 25 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγγαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA για τον αγώνα με την Οντένσε.

Συνεπώς, οποιαδήποτε παράβαση αυτόματα θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας και για το λόγο αυτό οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε ώστε η εικόνα στο γήπεδο να είναι η καλύτερη δυνατή. Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν την ομάδα και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια
».



Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x