Ιταλία

«Η επιτυχία της Μπαρτσελόνα οφείλεται κατά 50% στην τύχη»

Τυχερή χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποδεχόμενος ωστόσο ότι στην παρούσα χρονική στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να κάνει τις υποδείξεις του για το σύστημα που θα πρέπει να ακολουθούν οι «ροσονέρι», τουλάχιστον στην επίθεση.

Τυχερή χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποδεχόμενος ωστόσο ότι στην παρούσα χρονική στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να κάνει τις υποδείξεις του για το σύστημα που θα πρέπει να ακολουθούν οι «ροσονέρι», τουλάχιστον στην επίθεση.

«Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για μένα. Ωστόσο, μόνο το 50% από την επιτυχία της οφείλεται στην κλάση, την ικανότητα και την τακτική. Τα άλλο μισό είναι αποτέλεσμα της τύχης που έχει» δήλωσε στην “Gazzetta dello Sport”, ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ιταλίας.

Σε ερώτηση για την επιθετική γραμμή της Μίλαν που περιλαμβάνει Κασάνο, Ιμπραΐμοβιτς και Πάτο, απάντησε: «Κατά τη γνώμη μου πρέπει να παίζουμε με τους “Ίμπρα” και Πάτο, με τον Κασάνο να αγωνίζεται από πίσω τους».

Οι Μιλανέζοι αγωνίζονται στην πρεμιέρα της Serie A με την Κάλιαρι εκτός έδρας.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x