Europa League

Με Κοντοέ και Γκερέιρο

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό στην Τιφλίδα για τα play offs του Europa League-σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στον πρώτο αγώνα-συμπεριλήφθησαν οι Γιάννης Κοντοές και Ρότζερ Γκερέιρο. Εκτός ο Δέλλας, μέσα ο Καράμπελας. «Όχι για Κορδέρο με τα τωρινά δεδομένα», ο μάνατζερ του Ισπανού μέσου. Εισιτήρια έξω από το γήπεδο με 1 ευρώ και κάτι.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό στην Τιφλίδα για τα play offs του Europa League-σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στον πρώτο αγώνα-συμπεριλήφθησαν οι Γιάννης Κοντοές και Ρότζερ Γκερέιρο.

Αντίθετα, εκτός έμεινε-όπως αναμενόταν-ο τραυματίας Τραϊανός Δέλλας, πράγμα που έφερε στην 20άδα που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ και τον Έλφαρ Χέλγκασον. Ο Νίκος Καράμπελας, που την Κυριακή είχε αντιμετωπίσει κάποιες ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο είναι ετοιμοπόλεμος.

Η αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (8:45) για την Τιφλίδα είναι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γεωργέας, Μανωλάς, Κάλα, Χέλγκασον, Καράμπελας, Κοντοές, Μάκος, Καφές, Γκέντσογλου, Κλωναρίδης, Γκούντγιονσεν, Χοσέ Κάρλος, Γκερέιρο, Λαγός, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος, Σιαλμάς.

O Δέλλας συνέχισε το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Μπουγαίδης έκανε ατομικό εκγύμνασης. Με την ομάδα προπονήθηκαν και οι υπό δοκιμήν Αντρέου Μαγιοράλ και Φώντας Φέτσης.

Με ένα ευρώ και κάτι βλέπεις ΑΕΚ

Εισιτήρια για τον αγώνα της ΑΕΚ στην Γεωργία θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν οι οπαδοί της «Ένωσης», αφού θα υπάρχει εκδοτήριο την Πέμπτη, έξω από το γήπεδο της Ντιναμό Τιφλίδας. Όπως ανακοίνωσε ο «Δικέφαλος» στην επίσημη ιστοσελίδα του, η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι μόλις 3 Λάρι (1.26 ευρώ περίπου).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Γεωργία για τον αγώνα Ντινάμο Τυφλίδας-ΑΕΚ (Πέμπτη 25/8, Boris Paichadze Stadium, 21:05 τοπική ώρα) θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τις 17:00 έως τις 21:00 της Πέμπτης σε εκδοτήριο αποκλειστικά για την εξυπηρέτησή τους έξω από την θύρα 29 του γηπέδου.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 3 LARI
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x