Europa League

Μέσα ο Τσιρίλο, έξω ο Σαβίνι

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς των play offs του Europa League συμπεριλήφθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο, αν και η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης στην Ουκρανία θα κριθεί μετά την αυριανή προπόνηση. Εκτός οι Σαβίνι, Κοντρέρας, Ίβιτς, Παπάζογλου και Ίβιτς. Πονοκεφαλιάζει για την άμυνα ο Μπόλονι.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς των play offs του Europa League συμπεριλήφθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο, αν και η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης στην Ουκρανία θα κριθεί μετά την αυριανή προπόνηση. Ο Ιταλός αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στους κοιλιακούς και σήμερα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπειών. Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ο Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, όπως και οι τραυματίες Πάμπλο Κοντρέρας, Βλάνταν Ίβιτς και Θανάσης Παπάζογλου, αλλά και ο τιμωρημένος Πάμπλο Γκαρσία.

Αν ο Τσιρίλο δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, παρτενέρ του Μαλεζά στο κέντρο άμυνας θα είναι ο Μπαλάφας. Η 18μελής αποστολή του ΠΑΟΚ, που αναχωρεί για το Λβιβ στις 17:00 αποτελείται από τους εξής παίκτες: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης Γιώργος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Αρίας, Λίνο, Τσιρίλο, Έτο, Κρέσιτς, Λαζάρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x