Stoiximan Super League

Αίτηση αναίρεσης κατέθεσε ο Ηρακλής

Την ύστατη προσπάθεια για να αποφύγει τον υποβιβασμό κάνει η ΠΑΕ Ηρακλής. Οι νομικοί εκπρόσωποι του «Γηραιού» κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης της απόφασης που έχει επιβληθεί στο σύλλογο, από την υπόθεση της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας, ώστε να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Την ύστατη προσπάθεια για να αποφύγει τον υποβιβασμό κάνει η ΠΑΕ Ηρακλής.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του «Γηραιού» κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης της απόφασης που έχει επιβληθεί στο σύλλογο, από την υπόθεση της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας, ώστε να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο θα συνεδριάσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες επί του θέματος και μέχρι την Τετάρτη ή το αργότερο Πέμπτη θα υπάρξει απόφαση. Αν δικαιωθεί ο Ηρακλής, τότε θα υπάρξει μια μετατροπή της ποινής και θα συνεχίσει στην πρώτη εθνική κατηγορία, αλλιώς αν κρίνει το Διαιτητικό Δικαστήριο ότι είναι αναρμόδιο, οι Θεσσαλονικείς θα καταφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια.

Στη δεύτερη περίπτωση θα προσπαθήσει με ασφαλιστικά μέτρα να καθυστερήσει την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, μέχρι να υπάρξει τελική απόφαση, όπως είχε πράξει και ο ΟΦΗ και κατάφερε να καθυστερήσουν τα πλέι οφ στη Football League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x