Ελλάδα

Βάσκος... ανταγωνιστής

Ανταγωνιστή για την απόκτηση του Νίκου Ζήση αποκτά ο Ολυμπιακός. Η Κάχα Λαμποράλ έχει βάλει στο στόχαστρο τον διεθνή γκαρντ, που αποτελεί τον διακαή πόθο των «ερυθρόλευκων» για να συμπληρωθεί η περιφερειακή γραμμή.

Ανταγωνιστή για την απόκτηση του Νίκου Ζήση αποκτά ο Ολυμπιακός. Η Κάχα Λαμποράλ έχει βάλει στο στόχαστρο τον διεθνή γκαρντ, που αποτελεί τον διακαή πόθο των «ερυθρόλευκων» για να συμπληρωθεί η περιφερειακή γραμμή.

Ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τον 28χρονο άσο, αλλά δεν προτίθεται να δώσει χρήματα στη Σιένα. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, φαίνεται πως μπορεί να κάνει η βασκική ομάδα, που γέμισε τα ταμεία της με την πώληση των Χουέρτας και Μπάρατς στην Μπαρτσελόνα και την Εφές αντίστοιχα. Βέβαια αν ο Ζήσης δεν επαναπατριστεί και σμίξει με τον κολλητό του, Βασίλη Σπανούλη, στον Ολυμπιακό, δεν έχει λόγο να φύγει από τη Σιένα από την οποία είναι πολύ ευχαριστημένος, αλλά ο πρόεδρος Φερντινάντο Μινούτσι σίγουρα θα προτιμούσε τα ευρώ της Κάχα Λαμποράλ από το να δώσει ελεύθερο τον παίκτη.

Σε ό,τι αφορά τον σέντερ, παρότι δεν υπάρχει πλέον διαφορά με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της συμφωνίας ίσως προδίδει πως ο Ολυμπιακός κοιτά και αλλού. Ο Ράσο Νεστέροβιτς πάντως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει και υποστηρίζει πως στις αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι πανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του στον ώμο.

Τον ξεφορτώνεται;

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως καταβάλλει προσπάθειες να απαλλαγεί από τον Ζόραν Έρτσεγκ. «Έχουμε κάνει κάποιες επαφές, αλλά ακόμα δεν έχουμε τίποτα και δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο», δήλωσε στο «Goal» ο εκπρόσωπος του παίκτη, Νίκος Λότσος. Βέβαια τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», καθώς ο Έρτσεγκ έχει λαμβάνειν 2,5 εκατ. ευρώ για τα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του και στην αγορά δεν μπορεί να βρει ομάδα που θα του καλύπτει ούτε τα μισά. Πάντως στον παίκτη έχει καταστεί σαφές πως φέτος είναι εκτός πλάνων και σε αντίθεση με ό,τι συνέβη πέρυσι δεν θα μπει στην ομάδα ούτε στη διάρκεια της σεζόν.

Ανεξάρτητα με το αν θα φύγει ή όχι ο Έρτσεγκ, ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης κοινοτικού παίκτη για τη θέση «4». Πάντως η λύση του Ματίας Σμόντις εγκαταλείφθηκε και ο Σλοβένος υπέγραψε στην κροατική Τσεντεβίτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x