Stoiximan Super League

Το ταμείον είναι… συν

Ενενήντα λεπτά μακριά από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι πλέον ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του με σκορ επί της Καρπάτι Λβιβ. Το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όμως, δεν έρχεται μόνο του, αφού τα οικονομικά οφέλη είναι πολλά και ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Ενενήντα λεπτά μακριά από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι πλέον ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του με σκορ 2-0 επί της Καρπάτι Λβιβ.

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όμως, δεν έρχεται μόνο του, αφού τα οικονομικά οφέλη είναι πολλά και ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Με το υπέρ του σκορ, αλλά και την εμφάνιση που πραγματοποίησε για άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι του στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει ήδη κλείσει μία θέση στους ομίλους. Μαζί με αυτήν έχει να λαμβάνει ένα μπόνους πρόκρισης, χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και από τα εισιτήρια τριών τουλάχιστον ευρωπαϊκών αγώνων. Προσθέτοντας σε αυτά τα επιπλέον χρήματα από νίκες ή ισοπαλίες στον όμιλο, οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» μπορούν να υπολογίζουν σε ένα ποσό άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που δίνει μια κάποια άνεση κινήσεων. Με τα χρήματα αυτά θα κλείσουν αρκετές τρύπες, ενώ ανοίγεται και το ενδεχόμενο περεταίρω μεταγραφικής ενίσχυσης.

Καμία ανησυχία για την αδειοδότηση

Το γεγονός ότι το όνομα της ομάδας του περιλαμβάνεται στις επτά που ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και οι οποίες δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής, δεν φαίνεται να ανησυχεί τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη στα χέρια τους την άδεια της UEFA για συμμετοχή στην Ευρώπη και θεωρούν ότι έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν τα στοιχεία που θέλει η επιτροπή της ΕΠΟ, ώστε να είναι εντάξει και για τη Σούπερ Λίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x