Europa League

«Δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Την πεποίθηση του ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει προβάδισμα για την πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League εξέφρασε ο τεχνικός της Καρπάτι, Όλεχ Κονόνοφ, κατά την άφιξη της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη. Η αποστολή των Ουκρανών έφτασε στην Ελλάδα δύο μέρες πριν τον αγώνα, για να εγκλιματιστεί στις υψηλές θερμοκρασίες, όπως δήλωσε ο 45χρονος τεχνικός..

Την πεποίθηση του ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει προβάδισμα για την πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League εξέφρασε ο τεχνικός της Καρπάτι, Όλεχ Κονόνοφ, κατά την άφιξη της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη. Η αποστολή των Ουκρανών έφτασε στην Ελλάδα δύο μέρες πριν τον αγώνα, για να εγκλιματιστεί στις υψηλές θερμοκρασίες, όπως δήλωσε ο 45χρονος τεχνικός.Με 25 παίκτες η αποστολή της Καρπάτι.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε σε μία χώρα που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει φαβορί για την πρόκριση στις αναμετρήσεις μας με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο. Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο και δεν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιον παίκτη».

Παράλληλα ο Κονόνοφ σχολίασε τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη: «Ξέρουμε ότι επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες στην Ελλάδα και για αυτό ήρθαμε δύο μέρες νωρίτερα, έτσι ώστε να εγκλιματιστούμε στις συνθήκες που επικρατούν εδώ».

Τέλος, ο τεχνικός της Καρπάτι εξήγησε τους λόγους για τους οποίους συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη 25 παίκτες: «Αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δίνουμε παιχνίδι για το ουκρανικό πρωτάθλημα και θα μεταβούμε κατευθείαν εκεί. Έτσι, ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x