Ισπανία

Δικός της και με… υπογραφή (video)

Η υπογραφή του Σεσκ Φάμπρεγκας σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα το μεσημέρι της Δευτέρας αποτέλεσε και το «happy end» σε ένα σίριαλ που απασχόλησε το ποδοσφαιρικό κοινό για τουλάχιστον δύο χρόνια. «Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ», ο 24χρονος μέσος κατά την παρουσίασή του. Στα 200 εκατ. ευρώ η ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη.

Η υπογραφή του Σεσκ Φάμπρεγκας σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα το μεσημέρι της Δευτέρας αποτέλεσε και το «happy end» σε ένα σίριαλ που απασχόλησε το ποδοσφαιρικό κοινό για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Ο Καταλανός μέσος αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις το πρωί, πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου και επισημοποίησε τη συμφωνία του με τους «μπλαουγκράνα», που θα καταβάλουν 30 εκατ. ευρώ (29 κατά τον πρόεδρό τους, Σάντρο Ροσέλ) συν άλλα 5 υπό τη μορφή μπόνους στην Άρσεναλ για την απόκτησή του. Στο συμβόλαιο ορίστηκε ρήτρα ύψους 200 εκατ. ευρώ!

Ο 24χρονος άσος στη συνέχεια πάτησε τον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου»-στο οποίο βρίσκονταν εκατοντάδες φίλοι της ομάδας-για τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x