Γαλλία

Φαβορί για την Παρί ο Αντσελότι

Την αντικατάσταση του Αντουάν Κομπουαρέ με τον Κάρλο Αντσελότι, αν ο πρώτος δεν καταφέρει να οδηγήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο σωστό δρόμο στις πρώτες αγωνιστικές του Championnat, σκέφτονται ήδη στο γαλλικό σύλλογο. Όπως αναφέρει η “Equipe”, ο Λεονάρντο θεωρεί τον Ιταλό τεχνικό ιδανικό αντικαταστάτη του νυν προπονητή των πρωτευουσιάνων, ο οποίος ήδη δέχεται την πίεση των διοικούντων τον σύλλογο.

Την αντικατάσταση του Αντουάν Κομπουαρέ με τον Κάρλο Αντσελότι, αν ο πρώτος δεν καταφέρει να οδηγήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο σωστό δρόμο στις πρώτες αγωνιστικές του Championnat, σκέφτονται ήδη στο γαλλικό σύλλογο.

Όπως αναφέρει η “Equipe”, ο Λεονάρντο θεωρεί τον Ιταλό τεχνικό ιδανικό αντικαταστάτη του νυν προπονητή των πρωτευουσιάνων, ο οποίος ήδη δέχεται την πίεση των διοικούντων τον σύλλογο.

Μιλώντας μάλιστα επί του θέματος, ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής δήλωσε: «Όλα στη ζωή σχετίζονται με τα αποτελέσματα. Ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω εδώ. Είναι μια συνηθισμένη κατάσταση και ο Αντουάν το ξέρει επίσης. Ωστόσο δεν σκεφτόμαστε ακόμα για έναν νέο τεχνικό. Ο Αντουάν είναι ο άνθρωπος που ηγείται της ομάδας».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x