Ελλάδα

Μαζεύονται οι «ερυθρόλευκοι»

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσουν οι αφίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς στις 17/8 ξεκινά η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Τη Δευτέρα (15/8) αναμένονται οι τρεις νεοαποκτηθέντες Αμερικανοί, ενώ μία μέρα μετά θα φτάσει στην Ελλάδα ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσουν οι αφίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς στις 17/8 ξεκινά η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Τη Δευτέρα (15/8) αναμένονται οι τρεις νεοαποκτηθέντες Αμερικανοί, ενώ μία μέρα μετά θα φτάσει στην Ελλάδα ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Συγκεκριμένα, οι Ματ Χάουαρντ, Κάιλ Χάινς και Κέιλιν Λούκας θα έρθουν στην Αθήνα τη Δευτέρα (15/8), ενώ την Τρίτη (16/8) αναμένεται ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος «κόπηκε» από το ρόστερ της εθνικής Λιθουανίας για το προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Την Τετάρτη (17/8) οι παίκτες του Ολυμπιακού θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις. Την επόμενη μέρα θα αρχίσουν τις προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του άμεσου συνεργάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλη Αγγέλου, ενώ στις 25/8 θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι προκειμένου να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x