Stoiximan Super League

Υπέγραψε ο Μήτρογλου

Παίκτης του Ατρόμητου για τον επόμενο χρόνο, με την μορφή δανεισμού, από τον Ολυμπιακό, είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Όπως είχε γράψει το .

Παίκτης του Ατρόμητου για τον επόμενο χρόνο, με την μορφή δανεισμού, από τον Ολυμπιακό, είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Όπως είχε γράψει το www.sport-fm.gr από την Δευτέρα το μόνο που απέμενε ήταν το τυπικό μέρος της υπόθεσης και αυτό ολοκληρώθηκε την Τρίτη.

Ο παίκτης έχει συμφωνήσει από την περασμένη εβδομάδα με τον Ατρόμητο, όμως αυτό που απέμενε ήταν οι υπογραφές ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ομάδα του Περιστερίου.

Αν και αρχικά το ραντεβού των δύο πλευρών ήταν προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο δανεισμός πήγε κάποιες μέρες πίσω. Την Τρίτη ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, συμφώνησαν, υπέγραψαν και τις επόμενες ώρες ο παίκτης θα παρουσιαστεί επίσημα στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Αυτό που μένει πλέον ανοιχτό είναι το αν θα καταφέρει ο Μήτρογλου να ταξιδέψει στο Πράβετς της Βουλγαρίας για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση, με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, στον Ατρόμητο του ποδοσφαιριστή Κωσταντίνου Μήτρογλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x