Stoiximan Super League

ΔΣ χωρίς Τζίγκερ, «Βγενό», Πατέρα

Τη λύση του πρωτοδικείου θα γλιτώσει τελικά ο Παναθηναϊκός, αφού κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη 20μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Το «παρών» έδωσε ο Δημήτρης Γόντικας, ενώ δεν παρευρέθη κανένας από τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ. Στο νέο σχήμα δεν υπάρχει κανένας από τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα, ενώ η πρώτη συνεδρίαση αναμένεται να γίνει την Πέμπτη.

Τη λύση του πρωτοδικείου θα γλιτώσει τελικά ο Παναθηναϊκός, αφού κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη 20μελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Το «παρών» έδωσε ο Δημήτρης Γόντικας, ενώ δεν παρευρέθη κανένας από τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ.

Στο νέο σχήμα δεν υπάρχει κανένας από τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα, ενώ η πρώτη συνεδρίαση αναμένεται να γίνει την Πέμπτη, κάτι που θα επισημοποιηθεί εντός της ημέρας.

Τα μέλη που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. είναι οι: Παύλος Γιαννακόπουλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Δάβαρης, Λεωνίδας Πολέμης, Τζόνι Βεκρής, Ιάκωβος Γεωργάνας, Αργύρης Μήτσου, Μάνος Πενθερουδάκης, Βαγγέλης Σαμαράς, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Δημήτρης Γόντικας, Σωτήρης Λουμίδης, Νίκος Χατζηνικολάους, Σωτήρης Τζήμας, Στράτος Σωπήλης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Κώστας Ελευθεράκης, Μαρία Λομβάρδου – Ζούλα, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Μίμης Δομάζος.

Οι εκπρόσωποι του Τζίγγερ, που αντιστοιχούν στο 30% των μετοχών της ΠΑΕ είναι οι Βεκρής, Γεωργάνας, Μήτσου, Πενθερουδάκης, Σαμαράς, Σπηλιωτόπουλος. Την πλευρά Βγενόπουλου εκπροσωπούν οι Μαυροκουκουλάκης και Λομβάρδου, ενώ τον Μιχάλη Ζολώτα ο Δομάζος και ο Παναγιώτης Δάβαρης τον εαυτό του.

Ο Νικόλας Πατέρας δεν όρισε τελικά εκπρόσωπο, ο Δημήτρης Γόντικας είχε τη στήριξη όλων των μετόχων, ο Σωτήρης Λουμίδης παρέμεινε και τέλος, στο ΔΣ μπήκαν πέντε νέα μέλη. Αυτοί είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου με την ιδιότητα του προέδρου των παλαιμάχων, ο γιατρός Νίκος Χατζηνικολάου εκ μέρους της "Παναθηναϊκών Παρέμβασης", ο Σωτήρης Τζήμας για λογαριασμό της "Παναθηναϊκής Ιδέας", ο Στράτος Σωπήλης ως ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός και ο Κώστας Ελευθεράκης, μεγάλη δόξα της ομάδας ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x