Stoiximan Super League

Ζητούνται χρήματα…

Σε αναζήτηση χρημάτων βρίσκεται η ΑΕΚ για να καλύψει άμεσα υποχρεώσεις που φτάνουν τα 1,5-2 εκατ. ευρώ. Πιθανό να μην αποκτηθεί αντικαταστάτης του Ντιόπ, το διαζύγιο με τον οποίο επισφραγίζεται σήμερα. Παιχνίδια τακτικής από Μπέρμιγχαμ για Μίτσελ. Τι ισχύει για Άπια και Γένσεν.

Σε αναζήτηση χρημάτων βρίσκεται η ΑΕΚ για να καλύψει άμεσα υποχρεώσεις που φτάνουν τα 1,5-2 εκατ. ευρώ. Η μικρή κίνηση των διαρκείας (περίπου 7.000) και των «Supporters» (που έχουν συγκεντρώσει 1.303.200 ευρώ) σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Πέτρου Παππά και την απροθυμία του Νίκου Νοτιά να βάλει επιπλέον χρήματα έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την ΠΑΕ.

Έτσι πέραν του ότι είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν όλες οι μεταγραφικές επιθυμίες του Μανόλο Χιμένεθ, η «Ένωση» πιέζεται για να αντεπεξέλθει στις υπάρχουσες υποχρεώσεις, ενώ το ενδεχόμενο μη αντικατάστασης του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ είναι ορατό. Πιθανότατα μέσα στην ημέρα θα υπογραφεί το διαζύγιο με τον Σενεγαλέζο μεσοαμυντικό, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οικογενειακό του πρόβλημα. Στους όρους της λύσης της συνεργασίας θα τεθεί και ρήτρα… απαγόρευσης μεταγραφής του σε άλλη ελληνική ομάδα. Όχι επειδή υπάρχει τέτοιος φόβος, αλλά για να είναι «καλυμμένη» σε κάθε περίπτωση η διοίκηση.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, που έχει χαρακτηρίσει την επικείμενη αποχώρηση του Ντιόπ τη μεγαλύτερη απώλεια για την ΑΕΚ, θα ζητήσει ενίσχυση στη θέση αυτή στο σημερινό του ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη. Όμως για να βρεθεί αξιόλογος αντικαταστάτης (και όχι να γίνει κάποιο «μπάλωμα») είναι αναγκαίο να υπάρξει πώληση παίκτη ή να ξεφορτωθεί η ΠΑΕ ένα βαρύ συμβόλαιο (π.χ. Γκερέιρο).

Καθυστερεί η Μπέρμιγχαμ

Η επιστροφή του Μίτσελ στην ΑΕΚ καθυστερεί. Κι αυτό γιατί η Μπέρμιγχαμ δεν έχει αποδεσμεύσει ακόμη τον παίκτη, ελπίζοντας πως θα εισπράξει έστω κι ένα μικρό ποσό πουλώντας τον. Μάλιστα διαρρέεται πως έχει προκύψει κι ενδιαφερόμενος, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του παίκτη και πιθανώς να πρόκειται για κίνηση τακτικής της αγγλικής ομάδας. Ο 25χρονος μέσος έχει καταστήσει σαφές πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ΑΕΚ και αν όλα πάνε καλά (όπως αισιοδοξεί ο ίδιος και διαβεβαιώνει ο μάνατζέρ του), θα υπογράψει συμβόλαιο 1+1 χρόνων με 500.000 ευρώ συν 350.000 ευρώ σαν μπόνους.

Άπια και Γένσεν

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για την αντικατάσταση του Ντιόπ, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ουσιαστικές επαφές. «Δεν γνωρίζω τίποτα για ενδιαφέρον της ΑΕΚ», δήλωσε ο αδερφός και μάνατζερ του Ντάνιελ Γένσεν, του 32χρονου Δανού μέσου που έμεινε ελεύθερος από τη Βέρντερ Βρέμης. Όσο για τον Στέφεν Άπια, τον 31χρονο Γκανέζο που έμεινε ελεύθερος από την Τσεζένα, φήμες θέλουν να δέχτηκε μία διερευνητικού κρούση από τον Άρναρ Γκρέταρσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x