Ισπανία

Τη φανέλα με το «9» ο Σάντσες

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα πέντε χρόνια θα φοράει ο Αλέξις Σάντσες που το πρωί της Δευτέρας υπέγραψε το συμβόλαιο του και παρουσιάστηκε. Ο Χιλιανός, που επέλεξε το νούμερο 9, δήλωσε χαρούμενος για την επιλογή του αλλά και περήφανος που αποτελεί μέλος της οικογένειας των «μπλαουγκράνα» .

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα πέντε χρόνια θα φοράει ο Αλέξις Σάντσες που το πρωί της Δευτέρας υπέγραψε το συμβόλαιο του και παρουσιάστηκε. Ο Χιλιανός, που επέλεξε το νούμερο 9, δήλωσε χαρούμενος για την επιλογή του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο 23χρονος παίκτης εξήγησε αρχικά τους λόγους που τον βοήθησαν να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα στην Καταλονία:

«Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μου τηλεφώνησε και μου έδειξε την εμπιστοσύνη του. Επιπλέον ο πατέρας μου μου εξομολογήθηκε πόσο πολύ ήθελε να δει το γιό του να παίζει στην «Μπάρτσα» και αυτό ήταν ακόμα ένα στοιχείο που με βοήθησε να πάρω την απόφασή μου».

Ο Χιλιανός εξέφρασε τη χαρά του που θα αγωνίζεται για τη Μπαρτσελόνα ενώ δήλωσε περήφανος που πλέον αποτελεί μέλος της καλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Όσο για την προτεραιότητα του; «Να μάθω από τον Τσάβι, τον Μέσι και τους καλύτερους παίκτες και να κάνω καλή εντύπωση εντός και εκτός γηπέδων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x