Stoiximan Super League

Έτοιμος ο Βιτόλο!

Ο Βίκτορ Βιτόλο γυμνάστηκε κανονικά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, δηλώνοντας «παρών» στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος -με τη σειρά του- καλείται να αποφασίσει… Θα συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα της Τετάρτης με την Οντέσνε τον Ισπανό ή θα τον αφήσει εκτός για να τον έχει απόλυτα έτοιμο στον επαναληπτικό!

Ο Βίκτορ Βιτόλο γυμνάστηκε κανονικά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, δηλώνοντας «παρών» στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος -με τη σειρά του- καλείται να αποφασίσει… Θα συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα της Τετάρτης με την Οντένσε τον Ισπανό ή θα τον αφήσει εκτός για να τον έχει απόλυτα έτοιμο στον επαναληπτικό!

Η απάντηση στο σημαντικό αυτό ερώτημα θα δοθεί το απόγευμα από τον Πορτογάλο τεχνικό του «τριφύλλιου». Τότε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να ανακοινώσει τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας για τη Δανία.

Στη σημερινή προπόνηση στην Παιανία το πρόγραμμα περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», παιχνίδι σε έξι μικρές εστίες και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Κοτσόλης και Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x