Stoiximan Super League

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Λαζάρ!

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορά από την επόμενη σεζόν ο Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και την Παρασκευή (22/7) θα γίνει η παρουσίασή του στο γήπεδο της Τούμπας. Ο 30χρονος πέρασε με επιτυχία την Πέμπτη (21/7) από ιατρικές εξετάσεις και είναι ο «εκλεκτός» του Λάζλο Μπόλονι για να αντικαταστήσει τον Βίκτορ Βιτόλο, ενώ αναμένεται να δηλωθεί και στη λίστα της UEFA.

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορά από την επόμενη σεζόν ο Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και την Παρασκευή (22/7) θα γίνει η παρουσίασή του στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο 30χρονος πέρασε με επιτυχία την Πέμπτη (21/7) από ιατρικές εξετάσεις και είναι ο «εκλεκτός» του Λάζλο Μπόλονι για να αντικαταστήσει τον Βίκτορ Βιτόλο, ενώ αναμένεται να δηλωθεί και στη λίστα της UEFA.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο 30χρονος διεθνής Ρουμάνος μέσος, Costin Lazar, υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας θα παρουσιαστεί αύριο στις 17.30 στη μικτή ζώνη του γηπέδου της Τούμπας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x