Stoiximan Super League

Ανακούφιση για Μιραλάς!

Τις καρδιές των ανθρώπων (και των φιλάθλων) του Ολυμπιακού στη θέση τους επανέφερε η διάγνωση του τραυματισμού του Κέβιν Μιραλάς! Το χτύπημα που δέχθηκε ο Βέλγος στο φιλικό με την Πολόνια (και τον ανάγκασε να αποχωρήσει υποβασταζόμενος) σήμανε συναγερμό στους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου πως πρόκειται για κάκωση στο αριστερό γόνατο ανακούφισε τους φόβους για σοβαρότερο πρόβλημα!

Τις καρδιές των ανθρώπων (και των φιλάθλων) του Ολυμπιακού στη θέση τους επανέφερε η διάγνωση του τραυματισμού του Κέβιν Μιραλάς!

Το χτύπημα που δέχθηκε ο Βέλγος στο φιλικό με την Πολόνια (και τον ανάγκασε να αποχωρήσει υποβασταζόμενος) σήμανε συναγερμό στους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο, η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου πως πρόκειται για κάκωση στο αριστερό γόνατο ανακούφισε τους φόβους για σοβαρότερο πρόβλημα!

Σε κάθε περίπτωση, ο Μιραλάς θα υποβληθεί το πρωί της Τετάρτης σε μαγνητική τομογραφία στο Ίνσμπρουκ, προκειμένου να γίνει η ακριβής διάγνωση του τραυματισμού του.

Έστω, λοιπόν, και αν κρατείται μια μικρή επιφύλαξη μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού καθησυχάζει πως αυτά δεν πρόκειται να στερήσουν για μεγάλο διάστημα τον Βέλγο από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x