Stoiximan Super League

Ανεβάζει στροφές ο Φέισα

Ικανοποίηση για την πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του Λιούμπομιρ Φέισα, επικρατεί στο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Ο νεοαποκτηθείς Σέρβος συμμετείχε στη δεύτερη φάση αποθεραπείας, η οποία περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) θα ξεκινήσει το πρώτο φιλικό των «ερυθρολεύκων» με αντίπαλο την Πολόνια Βαρσοβίας.

Ικανοποίηση για την πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του Λιούμπομιρ Φέισα, επικρατεί στο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Ο νεοαποκτηθείς Σέρβος συμμετείχε στη δεύτερη φάση αποθεραπείας, η οποία περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) θα ξεκινήσει το πρώτο φιλικό των «ερυθρολεύκων» με αντίπαλο την Πολόνια Βαρσοβίας.

Όλο και καλύτερα φαίνεται πως τα πηγαίνει ο Λιούμπομιρ Φέισα, καθώς έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, η πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του. Ο Σέρβος μπήκε σήμερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα του ιατρικού επιτελείου, στην δεύτερη φάση της αποκατάστασης του τραυματισμού του, η οποία λέγεται φάση κινητοποίησης και περιλαμβάνει τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο.

Από την Τετάρτη (20/7) θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος στη σημερινή προπόνηση συνέχισε εντατικό ατομικό πρόγραμμα.

Η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών επί αυστριακού εδάφους θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης (20/7). Το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για το Μόναχο, απ’ όπου θα επιστρέψουν αεροπορικώς στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x