Stoiximan Super League

Θρίλερ για Γεωργιάδη!

Σε «Δικέφαλο» θα πάει, αλλά, σε ποιόν; Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη! Συμφωνία Πανσσερραϊκού και με ΑΕΚ και με ΠΑΟΚ -στο χέρι του διεθνούς άσου το που θα πάει. Διαφορά με την «Ένωση» στο οικονομικό, ανέβηκαν και απέκτησαν προβάδισμα οι Θεσσαλονικείς! Παρακολουθήστε live την πορεία των διαπραγματεύσεων στο www.sport-fm.gr!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη!

Συμφωνία Πανσσερραϊκού και με ΑΕΚ και με ΠΑΟΚ -στο χέρι του διεθνούς άσου το που θα πάει. Διαφορά με την «Ένωση» στο οικονομικό, ταυτόχρονες συζητήσεις και με τις δύο ομάδες!

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την πορεία των διαπραγματεύσεων στο www.sport-fm.gr!

Σε «Δικέφαλο» θα πάει, αλλά, σε ποιόν;

-Σε εκείνον του Βορρά με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία ο Θεοδωρίδης; Ή σε εκείνον του Νότου με τον οποίο επίσης ήρθε σε συμφωνία ο πρόεδρος των Σερραίων;

-Η τελική απόφαση ανήκει στον 23χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος συζητά και με τις δύο πλευρές.

-Αργά το βράδυ η ΑΕΚ έμοιαζε να πραγματοποιεί ρελάνς, πλησιάζοντας πολύ κοντά στο να αποσπάσει το «ναι» του Γεωργιάδη, ωστόσο αυτός ανέβασε τις απαιτήσεις του λέγοντας: «Θέλω τα λεφτά του Μανωλά». Με λίγα λόγια περίπου 300.000 ευρώ.

-Υπάρχει διαφορά με την ΑΕΚ, αλλά οι συζητήσεις ανάμεσα στον παίκτη, τον μάνατζέρ του και τον Αδαμίδη συνεχίζονται. Στο… ακουστικό του και ο Βρύζας!

-Στις Σέρρες ο Γεωργιάδης, στην Κύπρο ο μάνατζέρ του, στην Ολλανδία ο Βρύζας, στην Αθήνα ο Αδαμίδης. Μιλούν στο τηλέφωνο. Πιέζει η ΑΕΚ, που του έχει κλείσει εισιτήρια για τις 9 το πρωί. Προς Θεού δεν σημαίνει ότι έκλεισε κιόλας…

-Σοβαρό προβάδισμα ΠΑΟΚ! Ανέβασε την προσφορά του προς τον παίκτη κι είναι μια ανάσα από την απόκτησή του. Δεν έχει ανέβει η ΑΕΚ.

-Οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 250.000 ευρώ θα υπογράψει ο Γεωργιάδης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x