Stoiximan Super League

«Μένει… οπαδός μας ο Τζιμπρίλ»!

Με μια ανακοίνωση αντάξια της σχέσης… πάθους που είχε για δύο χρόνια με τον Τζιμπρίλ Σισέ, αποχαιρέτησε τον Γάλλο ο Παναθηναϊκός! Χαρακτηρίζοντάς τον μια από τις ισχυρότερες προσωπικότητες που διέθεταν ποτέ στην ιστορία τους, οι «πράσινοι» έκαναν λόγο για «μια παρουσία που κέρδισε το σεβασμό των φιλάθλων όλης της Ελλάδας». Αφού του ευχήθηκαν, δε, τα καλύτερα για την καριέρα του στη Λάτσιο, τόνισαν ότι αποχαιρετούν τον ποδοσφαιριστή -αλλά διατηρούν αναλλοίωτη τη σχέση με τον οπαδό, Τζιμπρίλ».

Με μια ανακοίνωση αντάξια της σχέσης… πάθους που είχε για δύο χρόνια με τον Τζιμπρίλ Σισέ, αποχαιρέτησε τον Γάλλο ο Παναθηναϊκός!

Χαρακτηρίζοντάς τον μια από τις ισχυρότερες προσωπικότητες που διέθεταν ποτέ στην ιστορία τους, οι «πράσινοι» έκαναν λόγο για «μια παρουσία που κέρδισε το σεβασμό των φιλάθλων όλης της Ελλάδας».

Αφού του ευχήθηκαν, δε, τα καλύτερα για την καριέρα του στη Λάτσιο, τόνισαν ότι αποχαιρετούν τον ποδοσφαιριστή -αλλά διατηρούν αναλλοίωτη τη σχέση με τον οπαδό, Τζιμπρίλ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται κάθε επιτυχία στον Τζιμπρίλ Σισέ, στη συνέχεια της καριέρας του με τα χρώματα της Λάτσιο.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ένας απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, μια από τις ισχυρότερες προσωπικότητες που εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας μας.

Στα δύο χρόνια της παραμονής του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, λατρεύτηκε από τους οπαδούς του Τριφυλλιού και ανταπέδιδε την αγάπη τους, κάθε στιγμή και με κάθε τρόπο μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Με την υποδειγματική παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους, σε συνδυασμό με την αγωνιστική προσφορά και τα αθλητικά προσόντα του κέρδισε τον σεβασμό, αλλά και τον θαυμασμό των φιλάθλων όλης της Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά σήμερα τον ποδοσφαιριστή Σισέ, αλλά διατηρεί αναλλοίωτη τη σχέση με τον οπαδό του, Τζιμπρίλ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x