Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει σήμερα για Λιντς

Μέσα στην ημέρα θα ξεκαθαρίσει, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Ρόλαντ Λιντς στον Άρη. Οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να ρίξουν τις απαιτήσεις της διοίκησης της Αούστρια Βιέννης για τη ρήτρα αποδέσμευσης του 30χρονου επιθετικού.

Μέσα στην ημέρα θα ξεκαθαρίσει, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Ρόλαντ Λιντς στον Άρη. Χθες δεν σημειώθηκε η παραμικρή εξέλιξη καθώς ο παίκτης αγωνιζόταν στο Europa League με την Αούστρια.

Σήμερα όμως επιστρέφει στη Βιέννη και αυτό πρόκειται να σηματοδοτήσει εξελίξεις. Ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Άρη. Όμως μεγάλο ρόλο θα παίξει η στάση που θα κρατήσει η διοίκηση της Αυστριακής ομάδας.

Οι «κίτρινοι» σήμερα θα επικοινωνήσουν με πρόθεση να διαπραγματευτούν την ρήτρα αποδέσμευσης του 30χρονου επιθετικού, η οποία είναι 500.000 ευρώ. Οι υπεύθυνοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα προτείνουν μέχρι και έμψυχα ανταλλάγματα –σύμφωνα με πληροφορίες- για να πείσουν τους αυστριακούς να αλλάξουν στάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x