Stoiximan Super League

Άργησε αλλά… ανακοινώθηκε

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα πλέον ο Έλφαρ Χέλγκασον. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός θα φοράει τη φανέλα της «Ένωσης» για τα επόμενα τρία χρόνια, ως το 2014. Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα που πιστώνεται στον Γκρέταρσον βρισκόταν στη χώρα μας από τηνΚυριακή και λόγω ορισμένων κολλημάτων που παρουσιάστηκαν την ύστατη στιγμή, η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών καθυστέρησε… τρεις μέρες. «Μεγάλη ομάδα» είπε ο Ισλανδός για την ΑΕΚ.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα πλέον ο Έλφαρ Χέλγκασον.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός θα φοράει τη φανέλα της «Ένωσης» για τα επόμενα τρία χρόνια, ως το 2014.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα που πιστώνεται στον Γκρέταρσον βρισκόταν στη χώρα μας από την Κυριακή και λόγω ορισμένων κωλυμάτων που παρουσιάστηκαν την ύστατη στιγμή, η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών καθυστέρησε… τρεις μέρες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ήταν λιτή και απέριττη: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Έλφαρ Φρέιρ Χέλγκασον έως τις 30/6/2014».

«Μεγάλη ομάδα»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, ο Χέλγκασον, παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος από την έναρξη της συνεργασίας του με την «Ένωση».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτή τη μεταγραφή και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που με επέλεξε η ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, με σύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις και κάποιους εξαιρετικούς παίκτες. Οι άνθρωποί της δούλεψαν σκληρά για να με φέρουν στην Ελλάδα και θέλω να υποσχεθώ τόσο σε αυτούς και στους φιλάθλους της ΑΕΚ ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για όσο διάστημα φοράω τη φανέλα της», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x