Stoiximan Super League

Αποφασίζει για Γέστε

Ανάλογα με το πως θα πάει η προετοιμασία στο Ζέεφελντ θα αποφασίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την απόκτηση του Φρανθίσκο Γέστε. Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον προπονητή του Ολυμπιακού, περιμένει με το τηλέφωνο ανά χείρας το «ναι» του συμπατριώτη του για να έρθει στην Ελλάδα και αν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Επικοινωνία Μαρινάκη-Μοντάλι. «Δεν ασχολούμαστε με Βιτόλο». Βρίσκουν κατόχους τα περιβραχιόνια.

Ανάλογα με το πως θα πάει η προετοιμασία στο Ζέεφελντ θα αποφασίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την απόκτηση του Φρανθίσκο Γέστε.

Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον προπονητή του Ολυμπιακού, περιμένει με το τηλέφωνο ανά χείρας το «ναι» του συμπατριώτη του για να έρθει στην Ελλάδα και αν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Ανασταλτικό παράγοντα για την απόκτηση του 32χρονου μέσου αποτελεί το κακό πέρασμά του από το Ντουμπάι, αλλά και το γεγονός ότι στις θέσεις που αγωνίζεται –αριστερά και πίσω από τον επιθετικό- υπάρχουν οι Ριέρα και Φουστέρ. Ωστόσο, αποτελεί μια πολύ καλή λύση για τη μεσαία γραμμή, ενώ οι απαιτήσεις του είναι περί τις 700.000-800.000 ευρώ χρόνο, χρήματα πολύ λιγότερα από το 1.5 εκατομμύρια ευρώ που έπαιρνε στα Αραβικά Εμιράτα.

Πολλά θα κριθούν και από τις εξελίξεις στην περίπτωση του Κάρλος Σάντσες, τον οποίο ο Βαλβέρδε έχει ζητήσει επιτακτικώς για τη θέση του αμυντικού χαφ. Σύμφωνα, πάντως, με τα ισπανικά δημοσιεύματα, ο Γέστε βρίσκεται μια «ανάσα» από τον Ολυμπιακό και αναμένεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα λίαν συντόμως.

Επικοινωνία Μαρινάκη-Μοντάλι

Το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στο μέλλον θα συζητήσουν από τηλεφώνου Βαγγέλης Μαρινάκης και Τζιανπάολο Μοντάλι. Ο Ιταλός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο των πρωταθλητών Ελλάδος, από την εποχή που συνυπήρχαν στο τμήμα βόλεϊ των Πειραιωτών και αν τελικά αποχωρήσει ο Μαθία από το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούν και πάλι.

Πληθαίνουν οι… «μπόμπες»

Ολοένα και αυξάνονται οι φήμες για ενδεχόμενη απόκτηση παίκτη από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αποτελεί μεταγραφή-«μπόμπα». Μετά τους Ντιέγκο και Κάλστρομ, προστέθηκε και το όνομα του Άλαν Κασάεφ. Ο μεσοεπιθετικός της Ρούμπιν Καζάν αποτελεί μια πολύ ακριβή περίπτωση, γεγονός που μόνο εύκολη δεν κάνει την περίπτωσή. Ο Ρώσος χαφ κοστολογείται περί τα 5 εκατομμύρια ευρώ και για την απόκτησή του είχαν ενδιαφερθεί το περσινό καλοκαίρι τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός.

«Δεν ασχολούμαστε με Βιτόλο»

Καμία περίπτωση να κινηθούν για την απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει για τους «ερυθρόλευκους», όπως τονίζεται από το στρατόπεδό τους. «Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τον Βιτόλο» ξεκαθάριζαν, αφού ο Ισπανός χαφ δεν ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο του Βαλβέρδε.

Βγήκαν τα… ζευγάρια

Οι δυάδες που θα κοιμούνται μαζί στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η ομάδα στην Αυστρία βγήκαν χθες κατά την εγκατάσταση της αποστολής στο Ζέεφελντ. Οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν ως εξής: Ο Ιμπαγάσα μαζί με τον Ριέρα. Ο Φουστέρ με τον Ουρτάδο. «Τόρο», Αβραάμ εννοείται μαζί. Ο Μιραλάς μαζί με τον Μοντέστο. Ο Φέισα με τον έτερο Σέρβο, τον Κάταϊ. Ο Κοστάντσο με τον Σουμπίνιο και ο Μέγερι με τον Γκρμπιτς. Οι δύο νεοφερμένοι Ισπανοί (Χαβίτο, Μαρκάνο) στο ίδιο δωμάτιο, όπως και οι Παπάζογλου, Δασκαλάκης. Ο Τζεμπούρ με τον Ν. Παπαδόπουλο, ο Βαλεριάνος είναι με τον Νικλητσιώτη, ο Γκαλίτσιος με τον Χολέμπας και ο Πάντελιτς… μπουκάλα! Οι Μανιάτης και «Φέτφα» θα είναι μαζί από Δευτέρα και οι Μέλμπεργκ, Ρόμενταλ στο ίδιο δωμάτιο από την Πέμπτη.

Βρίσκουν κατόχους τα περιβραχιόνια

Κατά την περίοδο που η ομάδα θα βρίσκεται στο Ζέεφελντ θα γίνουν γνωστοί και οι νέοι αρχηγοί της. Λόγο για το που θα δοθούν τα περιβραχιόνια θα έχει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κάτι που έγινε και πέρυσι. Πρώτος αρχηγός θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Τοροσίδης, δεύτερος ο Αβραάμ και τρίτος ένας εκ των Μέλμπεργκ ή Ιμπαγάσα.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x