Stoiximan Super League

Δεν πάει Αυστρία ο Σισέ

Την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «πρασίνων», δεν θα ακολουθήσει ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με την “Corriere dello Sport”. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, ο Γάλλος επιθετικός περιμένει τις προσεχείς ημέρες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Λάτσιο, με την οποία έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία.

Την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «πρασίνων», δεν θα ακολουθήσει ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με την “Corriere dello Sport”.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, ο Γάλλος επιθετικός περιμένει τις προσεχείς ημέρες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Λάτσιο, με την οποία έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία.

Ο πρόεδρος των Ρωμαίων, μάλιστα, τα έχει βρει και με τους διοικούντες τους «πράσινους» στα έξι εκατομμύρια ευρώ περίπου και περιμένει να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Τομάζο Ρόκι στην Πάρμα ή την Τζένοα, ώστε να «πέσουν» οι υπογραφές με τον Σισέ.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x