Stoiximan Super League

Ρέμμος: «Δεν έχω δώσει τη συγκατάθεσή μου»

Σε διάψευση αυτών που τον θέλουν να έχει συναινέσει, εγγράφως μάλιστα, στην ομογενοποίηση της ΠΑΕ Ηρακλής με την ΠΑΕ Καβάλας προέβη ο Χρήστος Ρέμμος, μέσω της Sportday. Ο πρόεδρος του ΑΟΚ χαρακτήρισε ντροπή την όλη ιστορία, τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο, οι Θεσσαλονικείς ζητούν ελεημοσύνη από τους «Αργοναύτες».

Σε διάψευση αυτών που τον θέλουν να έχει συναινέσει, εγγράφως μάλιστα, στην ομογενοποίηση της ΠΑΕ Ηρακλής με την ΠΑΕ Καβάλας προέβη ο Χρήστος Ρέμμος, μέσω της Sportday.

Ο πρόεδρος του ΑΟΚ χαρακτήρισε ντροπή την όλη ιστορία, τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο, οι Θεσσαλονικείς ζητούν ελεημοσύνη από τους «Αργοναύτες».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα:

Για το έγγραφο που φέρεται να κατατέθηκε από άνθρωπο της ΠΑΕ Καβάλας στο Επιμελητήριο με την έγκριση του Ερασιτέχνη Ηρακλή:
«Δεν έχω δώσει ποτέ εγγράφως ή προφορικώς τη συγκατάθεσή μου στην οικογένεια Ψωμιάδη για να προχωρήσει η μετακίνηση της ομάδας ή να γίνει αλλαγή της ονομασίας της και ουδέποτε έγινε γενική συνέλευση η οποία απαιτείται βάσει νόμου για να παρθεί μία τέτοια απόφαση, στην οποία να μετείχε και ο Ερασιτέχνης για κάτι τέτοιο».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν για να μπλοκαριστούν οι διαδικασίες:
«Είναι ντροπή για μια ομάδα με την ιστορία του Ηρακλή να ζητεί ελεημοσύνη από την Καβάλα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x