Προς την Μποταφόγκο οδεύει ο Μαρσέλο Μάτος όπως μεταδίδουν στην Βραζιλία! Ένα εκατομμύριo ευρώ θα βάλει στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός από την πώληση του 27χρονου μέσου, διατηρώντας παράλληλα ποσοστό μεταπώλησης.
Σύμφωνα με το ραδιόφωνο «Globo» οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Μάτος. Τα δύο εκατομμύρια με τα οποία τον κοστολογούσαν δεν βρέθηκαν, ωστόσο ως κέρδος θα πρέπει να θεωρούνται και τα 700.000 ευρώ του συμβολαίου του τα οποία θα διατεθούν για την ανεύρεση άλλου παίκτη με τα ίδια χαρακτηριστικά για τη μεσαία γραμμή και γενικά για την μεταγραφική ενίσχυση.
Στο παιχνίδι της απόκτησής του φέρεται να είχε μπει και η Φλουμινένσε από τη στιγμή που είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, όμως εφόσον ισχύσουν τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην πατρίδα του θα συνεχίσει και του χρόνου στην Μποταφόγκο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.