Stoiximan Super League

Παίζει… μπάλα σε όλα τα μέτωπα!

Ένα σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με τις αποδεσμεύσεις. Την Πέμπτη έγιναν επαφές με την πλευρά των Κουτσιανικούλη και Γεωργίου στους οποίους μεταφέρθηκαν οι σκέψεις των ιθυνόντων του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Συνάντηση και με τον Σακελλαρίου.

Ένα σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με τις αποδεσμεύσεις.

Την Πέμπτη έγιναν επαφές με την πλευρά των Κουτσιανικούλη και Γεωργίου στους οποίους μεταφέρθηκαν οι σκέψεις των ιθυνόντων του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Ο «Κούτσια» ενημερώθηκε (εκ νέου) για την πρόταση του Εργοτέλη για μονοετή δανεισμό του στους Κρητικούς, ενδεχόμενο πάντως, που σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις του παίκτη δεν βρίσκει σύμφωνο τον 23χρονο άσο.

Ποιο ξεκάθαρα είναι τα δεδομένα στην περίπτωση του Βαγγέλη Γεωργίου. Στον νεαρό αμυντικό, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, προτάθηκε να ανανεώσει για τρία χρόνια, συνεχίζοντας, όμως, ως δανεικός σε ομάδα της Β’ Εθνικής (κατά πάσα πιθανότητα στην Αναγέννηση Επανομής όπως συνέβη και με τον Εργκίς Κάτσε). Ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται να αντιπρότεινε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα της Superleague. Το βέβαιο είναι πως δεν θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

* Συνάντηση θα υπάρξει και με τον Λευτέρη Σακελλαρίου, ο οποίος έχει τονίσει ότι θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών στο Άρνεμ της Ολλανδίας:

1. 09/7/2011, 19:00 ΠΑΟΚ v ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - Paul Janes stadium (Flinger Broich 87, 40235 Dusseldorf, Γερμανία).

2. 12/7/2011, 19:00 ΠΑΟΚ v ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - Sportterrein schapendrift ( Schapendrift nr 1 Norg).

3. 13/7/2011, 18:00 ΠΑΟΚ v ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ - Arnhem area (εντός των ημερών θα οριστικοποιηθεί το γήπεδο στην περιοχή του Αρνεμ).

4. 17/7/2011, 19:00 ΠΑΟΚ v ΤΡΑΜΠΑΖΟΝΣΠΟΡ - Krefeld, Grotenburg stadium (Tiergartenstr. 165, 47800 Krefeld, Γερμανία).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x