Stoiximan Super League

Ήρθαν τα συμβόλαια, έρχονται κι αυτοί

Έτοιμα προς… υπογραφή είναι τα συμβόλαια για την απόκτηση των Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος με την ΑΕΚ. Η Σεβίλλη έστειλε στην Αθήνα τα κείμενα για τις συμφωνίες παραχώρησης των δύο παικτών και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για να υποβληθούν σε εξετάσεις και να υπογράψουν. Συνεχίζονται οι επαφές για Χέλγκασον. Αιχμές Original για Αδαμίδη.

Έτοιμα προς… υπογραφή είναι τα συμβόλαια για την απόκτηση των Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος με την ΑΕΚ. Η Σεβίλλη έστειλε στην Αθήνα τα κείμενα για τις συμφωνίες παραχώρησης των δύο παικτών και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για να υποβληθούν σε εξετάσεις και να υπογράψουν. Ο μεν 22χρονος αμυντικός για ένα χρόνο σαν δανεικός, ο δε 24χρονος μεσοεπιθετικός για 1+1 χρόνια ως ελεύθερος. Οι δύο παίκτες αναμένεται να είναι παρόντες από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας της «Ένωσης».

Δεν εγκαταλείπει για Χέλγκασον

Ο Άρναρ Γκρέταρσον συνεχίζει τις επαφές με την Μπρέινταμπλικ για την απόκτηση του Έλφαρ Φρέιρ Χέλγκασον. Ο 22χρονος Ισλανδός στόπερ (1,91μ.) προορίζεται για μία εναλλακτική λύση στο κέντρο της άμυνας και για το λόγο αυτό δεν προτίθεται η διοίκηση της ΠΑΕ να διαθέσει πολύ περισσότερα από 50.000 ευρώ για την αποδέσμευσή του, με τον παίκτη να εισπράττει λιγότερα από 100.00 το χρόνο. Ο διεθνής με τις Ελπίδες της Ισλανδίας δεσμεύεται ως το Δεκέμβριο του 2013.

Αιχμές Original για Αδαμίδη

Μήνυμα με αιχμηρό προς τον Σταύρο Αδαμίδη περιεχόμενο για την τηλεφωνική συνομιλία που αποκαλύφθηκε πως είχε με τον Μάκη Ψωμιάδη φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της «Original 21». Μάλιστα στην κατάληξή του, το μήνυμα εκφράζει απορίες για τις βαριές ήττες της ΑΕΚ από Ολυμπιακό και Ολυμπιακό Βόλου.

«Σταύρο του, για ό,τι θελήσεις να τον πάρεις τηλέφωνο (Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού), σίγουρα θα σε βοηθήσει, τόσα καλά έχει κάνει στην Α.Ε.Κ. τόσα χρόνια! Όσο για τον "άτιμο" Χατζηχρήστο και την "κακιά" ORIGINAL ένα είναι το σίγουρο, ότι την Α.Ε.Κ. ποτέ δεν την πουλήσαμε, ποτέ δεν την στήσαμε και αν της κάναμε ποτέ κακό το κάναμε από την υπερβολική μας αγάπη και όχι από συμφέρον. Τα περί καπέλου τα αφιερώνουμε στον "αδελφό" μας Ντέμη (που χάθηκες εσύ ρε ψυχή;). Μήπως έφτασε ο καιρός να μας εξηγήσει κάποιος τελικά πώς χάσαμε από τους γαύρους του Αχιλλέα και τους γαύρους τους ορίτζιναλ τόσο εύκολα και τόσο ταπεινωτικά; Μήπως αντί για ταξί κάποιοι πρέπει να φύγουν με την σκουπιδιάρα;», αναφέρει η «Original» στο μήνυμα που έχει τίτλο «Αυτά δεν τα γράφει καμιά κασέτα της ΕΥΠ» και καταλήγει «Φιλικά από τον κοριό της ΕΥΠ στο Δωματιάκι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x