Stoiximan Super League

Βγήκαν τα… «ψαλίδια» στην ΑΕΚ!

Ήταν να μην αρχίσει να… κόβει! Μετά το πολυπόθητο «διαζύγιο» με τον Σανέλ Γιάχιτς και τη δρομολόγηση εκείνου με τον Κλαούντιο Νταντόμο, η ΑΕΚ στρέφει το… ψαλίδι στα (ακόμα πιο) «βαριά» συμβόλαια! Η «Ένωση» σπρώχνει διακριτικά προς την πόρτα και τους Σάχα, Γκερέιρο -ξέροντας πως αν καταφέρει να τους περάσει τελικά απ’ αυτή, θα εξοικονομήσει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ για την επόμενη διετία!

Ήταν να μην αρχίσει να… κόβει!

Μετά το πολυπόθητο «διαζύγιο» με τον Σανέλ Γιάχιτς και τη δρομολόγηση εκείνου με τον Κλαούντιο Νταντόμο, η ΑΕΚ στρέφει το… ψαλίδι στα (ακόμα πιο) «βαριά» συμβόλαια!

Η «Ένωση» σπρώχνει διακριτικά προς την πόρτα και τους Σάχα, Γκερέιρο -ξέροντας πως αν καταφέρει να τους περάσει τελικά απ’ αυτή, θα εξοικονομήσει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ για την επόμενη διετία!

Η λύση του συμβολαίου του Γιάχιτς -που κόστισε 150.000 ευρώ ως αποζημίωση στον παίκτη και ανακοινώθηκε σχεδόν με… ανακούφιση από την ΠΑΕ, ελπίζεται πως θα είναι μόνο η αρχή στο θέμα των αποδεσμεύσεων. Αφού δοθεί, λοιπόν, συνέχεια με τον Κλαούντιο Νταντόμο (ο οποίος έχει συμφωνήσει να αποχωρήσει με ένα ποσό κοντά στις 70.000 ευρώ), την ίδια… ευτυχή -για τη διοίκηση- κατάληξη επιδιώκεται ήδη να έχουν οι περιπτώσεις των Σάχα και Γκερέιρο.

Η άρνηση του Αργεντινού γκολκίπερ στην πρόταση μείωσης αποδοχών που του έγινε -αλλά και η άποψη που υπάρχει στην ΠΑΕ ότι μπορεί να αντικατασταθεί από έναν εκ των Κωνσταντόπουλου (κυρίως) και Δασκαλάκη- έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες… απαλλαγής από το (αξίας 600.000 ευρώ περίπου) συμβόλαιό του.

Οι ίδιες διαδικασίες, δε, έχουν κινηθεί… εδώ και καιρό για τον Ρότζερ Γκερέιρο -οι επαφές του οποίου, ωστόσο, με συλλόγους από τη Βραζιλία και την Πολωνία δημιουργούν βάσιμες ελπίδες πλέον στην ΑΕΚ πως θα… μεταφέρει κάπου εκεί τις δυσβάσταχτες ετήσιες αποδοχές του (περίπου 590.000 ευρώ).

Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος του… «4 στα 4» στις αποδεσμεύσεις είναι ξεκάθαρος πια -και απαραίτητος κατά την ΠΑΕ- μιας και εφόσον επιτευχθεί, υπολογίζεται πως θα κρατήσει παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ στα ταμεία της για τα επόμενα δύο χρόνια.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x