Γενικά

Αρνητικό το δεύτερο τεστ των πέντε Μεξικανών

Νέα τροπή παίρνε η υπόθεση με τους πέντε Μεξικανούς διεθνείς που είχαν βρεθεί θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ πριν την έναρξη του Gold Cup. Όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τους, το δείγμα που έδωσαν στις 10 Ιουνίου εξετάστηκε σε εργαστήριο της Καλιφόρνια και ήταν αρνητικό. Υπενθυμίζεται πως το πρώτο τεστ αφορούσε δείγμα που είχε ληφθεί από τους παίκτες στις 21 Μαΐου, όταν βρίσκονταν σε προετοιμασία.

Νέα τροπή παίρνε η υπόθεση με τους πέντε Μεξικανούς διεθνείς που είχαν βρεθεί θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ πριν την έναρξη του Gold Cup. Όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τους, το δείγμα που έδωσαν στις 10 Ιουνίου εξετάστηκε σε εργαστήριο της Καλιφόρνια και ήταν αρνητικό. Υπενθυμίζεται πως το πρώτο τεστ αφορούσε δείγμα που είχε ληφθεί από τους παίκτες στις 21 Μαΐου, όταν βρίσκονταν σε προετοιμασία, και είχε αποδοθεί από τη μεξικανική πλευρά σε μολυσμένο κρέας που κατανάλωσαν.

Πλέον το Μεξικό ζητεί νέα εξέταση του δεύτερου δείγματος των παικτών ευελπιστώντας πως οι παίκτες που αποκλείστηκαν από τη διοργάνωση θα αποκτήσουν και πάλι δικαίωμα συμμετοχής. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γκιγέρμο Οτσόα, τους αμυντικούς Φρανσίσκο Ροντρίγκες και Έντγκαρ Ντουένιας, καθώς και τους μέσους Κρίστιαν Μπερμούδες και Αντόνιο Ναέλσον.

Παρά την απουσία των πέντε παικτών, το Μεξικό προκρίθηκε εύκολα-με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς-στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γουατεμάλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x