Ιταλία

Στην Τζένοα ο Παπασταθόπουλος

Το τυπικό της υπόθεσης ανακοίνωσε η Μίλαν, που έδωσε πίσω στην Τζένοα τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος, ενδεχομένως να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. Η μεταγραφή έγινε στο πλαίσιο της παραχώρησης του 100% των δικαιωμάτων του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, ενώ η πρωταθλήτρια Ιταλίας, απέκτησε επίσης τους Μάρκο Αμέλια, Ναμντί Οντουαμάντι, Ρόντνει Στράσερ και Τζιανμάρκο Ζιγκόνι από την ομάδα της Γένοβας (τους είχαν συνιδιοκτησία), δείγμα, των πολύ καλών σχέσεων που έχουν οι δύο ομάδες.

Το τυπικό της υπόθεσης ανακοίνωσε η Μίλαν, που έδωσε πίσω στην Τζένοα τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος, ενδεχομένως να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Η μεταγραφή έγινε στο πλαίσιο της παραχώρησης του 100% των δικαιωμάτων του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, ενώ η πρωταθλήτρια Ιταλίας, απέκτησε επίσης τους Μάρκο Αμέλια, Ναμντί Οντουαμάντι, Ρόντνει Στράσερ και Τζιανμάρκο Ζιγκόνι από την ομάδα της Γένοβας (τους είχαν συνιδιοκτησία), δείγμα, των πολύ καλών σχέσεων που έχουν οι δύο ομάδες.

Επίσης, η Μίλαν εξασφάλισε ένα ποσοστό της τάξεως του 50% απο τα δικαιώματα του Τζιάκομο Μπερέτα. Παρόλα αυτά, αρκετά συμφέρουσα αποδείχθηκε αυτή η κίνηση του πέρα-δώθε του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και για την Τζένοα αλλά και για τον Έλληνα αμυντικό.

Για την ομάδα της Γένοβας, επειδή εκτός απο λεφτά που είχε εισπράξει πέρυσι απο την Μίλαν για την μεταγραφή του διεθνούς στόπερ, έχει την δυνατότητα να ξαναπουλήσει τον Έλληνα αμυντικό σε μία από τις αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται, με τις Λιόν και Βέρντερ να είναι τα φαβορί για την απόκτηση ή τον δανεισμό του. Κάτι, που θα φέρει λεφτά στα ταμεία του συλλόγου σε μια περίοδο που αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα.

Ενώ για τον Παπασταθόπουλο, που τώρα ανήκει εξολοκλήρου στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα επί ιταλικού εδάφους, το κέρδος είναι ότι θα πάει σε μία ομάδα που θα μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να αποδείξει την πραγματική του αξία, αφού στη Μίλαν δεν κατάφερε να το δείξει.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x