Stoiximan Super League

Δυσκολίες για Μαρκάνο

Κάθε άλλο παρά σίγουρη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Μαρκάνο στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν τις τελευταίες ώρες τόσο από το… λιμάνι όσο και από την Ισπανία το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη στην Ιβηρική μεγαλώνει. Λόγος; Η δυναμική εμπλοκή της Οσασούνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ναυαγεί η απόκτησή του.

Κάθε άλλο παρά σίγουρη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Μαρκάνο στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν τις τελευταίες ώρες τόσο από το… λιμάνι όσο και από την Ισπανία το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη στην Ιβηρική μεγαλώνει.

Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, οφείλεται στο γεγονός ότι η Οσασούνα έχει κινηθεί περισσότερο δυναμικά για την απόκτησή του Μαρκάνο, γεγονός που εμπλέκει λίγο τα πράγματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον έχουν κι ένα αντίπαλο, και μάλιστα από την Πριμέρα Ντιβισιόν. Από την στιγμή που ο παίκτης έχει και δεύτερη επιλογή, καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε Ισπανία και Ελλάδα, με την δεύτερη επιλογή να δίνει την ευκαιρία συμμετοχής του και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρκετά καλή αρχή...
Αρκετά αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έστειλαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στη διοίκηση της ομάδας μέσω των καρτών διαρκείας σήμερα, την πρώτη ημέρα διάθεσής τους. Διαβάστε περισσότερα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x