Αγγλία

Στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ η Μαν.Γιουνάιτεντ

Σκέψεις να εισάγουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ κάνουν οι αδερφοί Γκλέιζερ, σύμφωνα με τη “Sunday Times”. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, οι ιδιοκτήτες των «κόκκινων διαβόλων» θέλουν με αυτόν τον τρόπο να εκμεταλλευτούν τη μεγάλη βάση φιλάθλων που έχει ο σύλλογος στην Ασία και να πουλήσουν ακριβότερα μετοχές.

Σκέψεις να εισάγουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ κάνουν οι αδερφοί Γκλέιζερ, σύμφωνα με τη “Sunday Times”.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, οι ιδιοκτήτες των «κόκκινων διαβόλων» θέλουν με αυτόν τον τρόπο να εκμεταλλευτούν τη μεγάλη βάση φιλάθλων που έχει ο σύλλογος στην Ασία και να πουλήσουν ακριβότερα μετοχές.

Το συγκεκριμένο πλάνο έχει ήδη σχεδιαστεί και το μόνο που περιμένουν οι Γκλέιζερ είναι να δουν πως θα πάει η ιταλική εταιρεία Prada, που μπήκε προσφάτως στην αγορά του Χονγκ Κονγκ, καταλήγει το δημοσίευμα, τονίζοντας παράλληλα ότι βάσει τραπεζικής έκθεσης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοστολογείται με 1.7 δισεκατομμύρια λίρες (1.9 δισεκατομμύρια ευρώ περίπου).

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x