Δελτία Τύπου

N’JOY UNI-League 10: Στον θρόνο της η Αθήνα, 5 χρόνια μετά!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το N’JOY UNI-League 10! Το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ελλάδος για το 2011 κατέληξε στην ομάδα Amigos από την Πληροφορική Αθήνας η οποία κέρδισε στον τελικό την Align από το ΤΕΙ Ρεθύμνου σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το N’JOY UNI-League 10! Το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ελλάδος για το 2011 κατέληξε στην ομάδα Amigos από την Πληροφορική Αθήνας η οποία κέρδισε στον τελικό την Align από το ΤΕΙ Ρεθύμνου σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Η Align στον ημιτελικό απέκλεισε με εκπληκτικό τρόπο την τρεις φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος Medisof PC Θεσσαλονίκης και ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 6-2, κάνοντας επική ανατροπή και φτάνοντας στο 6-6 και εν συνεχεία στην παράταση στο 7-6. Η ομάδα από το Ρέθυμνο δεν τα παράτησε ποτέ και μετά τα δύο σερί χάλκινα πανελλήνια μετάλλια πήρε την πρόκριση για τον Τελικό. Από την άλλη πλευρά, η Amigos επίσης επικράτησε 5-4 στην παράταση της ομάδας ΣΠΕ Στροβόλου από τη Λευκωσία, στην παρθενική της μάλιστα εμφάνιση στην διοργάνωση!

Ο τελικός προμηνυόταν εντυπωσιακός και δυνατός και οι προσδοκίες μας δικαιώθηκαν και με το παραπάνω. Το 3-1 υπέρ των Amigos έγινε 3-3 αλλά εκεί οι ίδιοι με δύο υπέροχα γκολ σφράγισαν τη νίκη με 5-3. Από τους Amigos ξεχώρισαν ο Αλέξης Καράτης που σημείωσε 3 τέρματα και ο Αντρέας Ντρένοβα που αναδείχτηκε MVP τελικού και Τελικής Φάσης.

Ο Ντρένοβα δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6: «Είναι ένας στόχος που εκπληρώνεται. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει αλλά δουλέψαμε σαν ομάδα και φτάσαμε εδώ. Με τα παιδιά είμαστε όλοι πολύ φίλοι και αυτό μέτρησε. Όταν κλήθηκα να επιλέξω ανάμεσα στους Amigos και μία άλλη ομάδα για να αγωνιστώ, είχα μεγάλο δίλημμα αλλά εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως έκανα την καλύτερη επιλογή…» Λίγη ώρα μετά ο πρώην άσος της Χαλκηδόνας και του Ατρομήτου έγραφε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, στο status του: «Έμεινα εντυπωσιασμένος από το επίπεδο των ομάδων της Τελικής Φάσης. Amigos, ομαδάρα, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ N’JOY UNI-LEAGUE 10!»

Οι συνθέσεις:

Amigos: 1.Πασχάλης Ξανθός, 5.Φώτης Ντόντης, 7.Παναγιώτης Μαντζαβράς, 8.Αλέξανδρος Μπέρμπερης, 9.Αλέξης Καράτης, 10.Αντρέας Ντρένοβα, 11.Ηλίας Μπέρμπερης, 20.Δημήτρης Βουτσής, 21. Ντόριν Σπυροπάλης, 23.Δημήτρης Θανάσης

Align: 1.Μενέλαος Δημητριάδης, 2.Χαράλαμπος Καλόνικος, 6.Γιώργος Μπαστάκης, 8.Βασίλης Μπαστάκης, 9.Βασίλης Μαρινόπουλος, 10. Γιώργος Ταβερναράκης, 11.Αχιλλέας λεκάκης, 14.Χρήστος Καλομοίρης, 19.Νίκος Καραδάκης, 21.Κυριάκος Ρουμπάκης

Η στιγμή της απονομής ήταν εντυπωσιακή και το βαρύτιμο τρόπαιο παραδόθηκε εν μέσω πυροτεχνημάτων στον αρχηγό Αλέξανδρο Μπέρμπερη από τον διευθυντή της SPORTDAY κ. Γιώργο Χελάκη. Από τα χέρια του ίδιου, λίγο νωρίτερα ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος που σημείωσε φέτος 81 τέρματα στην Θεσσαλονίκη παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι, βραβείο που έχει καθιερώσει στο N’JOY UNI-League το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Τα χειροκροτήματα και ο ήχος από τις κόρνες έδωσαν πανηγυρικό τόνο σε μία μεγάλη γιορτή των φοιτητών και του ποδοσφαίρου!

Στα πλαίσια της φιέστας πραγματοποιήθηκε νωρίτερα ο μικρός Τελικός Πρωταθλήματος με την ομάδα ΣΠΕ Στροβόλου από Νοσηλευτική Λευκωσία να κατακτά την 3η θέση και ακόμα νωρίτερα ο Τελικός Κυπέλλου με την ομάδα Los Colobarreiros Πληροφορικής Αθήνας να επικρατεί ων Πατρινών Πα.Λε.Μπα. Επίσης διεξήχθη All Star Game για να ζεστάνει την ατμόσφαιρα ενώ στα παράπλευρα happenings την παράσταση έκλεψε η RED BULL με τον freestyle αθλητή της που έκανε απίστευτα κόλπα με ποδοσφαιρική μπάλα στο ημίχρονο του τελικού! Ο Γιουνιλίγκας όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έκανε την επανεμφάνισή του (η μασκότ της διοργάνωσης) ενώ μία αντιπροσωπεία με 6 παιδάκια από το Χαμόγελο του Παιδιού κλήρωσε: 1 3ήμερο ταξίδι στα Τζουμέρκα με rafting και ιππασία στον Άραχθο ποταμό, προσφορά του www.clickagift.gr, 1 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις & πρωινό) για 2 άτομα, στο Hotel Oasis στο Καλό Νερό Κυπαρισσίας, προσφορά του Chill Οut και των web-greece.gr - 3days.gr, και 1 ψηφιακή μηχανή Nikon από τη Nikon Δαμκαλίδης!

To κοινό και οι αθλητές δροσίστηκαν με άφθονο RED BULL και γι’ αυτό φρόντισαν οι δροσερές παρουσίες της χορηγού εταιρίας που …έδωσαν φτερά σε ολόκληρη τη φιέστα! Τα δώρα έπεσαν βροχή στους νικητές καθώς κέρδισαν από ένα σημαντικό οικονομικά δώρο από τον όμιλο Peoplecert, ώστε να αποκτήσουν πιστοποιήσεις ECDL και City & Guilds ενώ ο εκπρόσωπος τoυ Ομίλου φωτογραφήθηκε μαζί τους! Ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι το N’JOY της ΦΑΓΕ και ο κ. Γραμματικός Γιώργος εκπροσώπησε την εταιρία στις απονομές και λίγο αργότερα έδωσε δώρο σε καθένα παίχτη από τους νικητές από ένα Play Station!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x