Αγγλία

Φέργκιουσον: «Δεν το… κουνάει ο Τσιτσαρίτο»

Κλείσιμο της πόρτας απο τον Φέργκιουσον για όποιον ενδιαφέρεται για την αγορά του Τσιτσαρίτο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Δεν φεύγει», ήταν η αρχική δήλωση του Σκωτσέζου τεχνικού, ο οποίος μεταμόρφωσε προς το καλύτερο τον Μεξικάνο επιθετικό των «κόκκινων διαβόλων». Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Μουρίνιο γλυκάθηκε αρκετά από την θεαματική πρώτη ευρωπαϊκή χρονιά του Ερνάντες και τον έχει βάλει πολύ ψηλά στη λίστα με τους στόχους.

Κλείσιμο της πόρτας απο τον Φέργκιουσον για όποιον ενδιαφέρεται για την αγορά του Τσιτσαρίτο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Δεν φεύγει», ήταν η αρχική δήλωση του Σκωτσέζου τεχνικού, ο οποίος μεταμόρφωσε προς το καλύτερο τον Μεξικάνο επιθετικό των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Μουρίνιο γλυκάθηκε αρκετά από την θεαματική πρώτη ευρωπαϊκή χρονιά του Ερνάντες και τον έχει βάλει πολύ ψηλά στη λίστα με τους στόχους.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όμως, είναι ο άνθρωπος που βελτίωσε τον ποδοσφαιριστή του τόσο πολύ και δεν δείχνει να ενδιαφέρεται καθόλου για τα… ζεστά χρήματα της «βασίλισσας». Ενδιαφέρεται να βελτιώσει τον ποδοσφαιριστή του όσο το δυνατόν περισσότερο, για αυτό και δήλωσε:

«Δεν φεύγει ο Ερνάντεζ. Έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα πολύ καλό και δεν υπάρχει κανείς λόγος να αποχωρήσει για χρήματα. Δεν πρόκειται να πάει πουθενά», ήταν οι δηλώσεις του σε αγγλικά Μέσα, δείχνοντας, πως όποιος και να ασχοληθεί, τσάμπα κόπος θα είναι.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x