Stoiximan Super League

«Δεν μας αφήνει αδιάφορους ο Σαλπιγγίδης»

Από επίσημα χείλη ήρθε η επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον του Αννόβερου να ενισχυθεί στην επίθεση με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Με δήλωσή του στο έγκυρο «Kicker» ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, επισημαίνει πως εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του διεθνούς άσου. Ταξίδι στη Γαλλία για Μπόλονι.

Από επίσημα χείλη ήρθε η επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον του Αννόβερου να ενισχυθεί στην επίθεση με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Με δήλωσή του στο έγκυρο «Kicker» ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, επισημαίνει πως εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του διεθνούς άσου.

«Δεν μας αφήνει αδιάφορους ο Σαλπιγγίδης», αποκάλυψε ο Γιοργκ Σμάντκε, που είδε την πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης, τον Ισραηλινό Ιτάι Σέχτερ να έρχεται σε συμφωνία με την Καϊζερσλάουτερν. Εξέλιξη που φέρνει πιο ψηλά στη λίστα τον έμπειρο επιθετικό, ωστόσο στο ίδιο δημοσίευμα τονίζονται οι δυσκολίες που υπάρχουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να έρθει, καθώς απαιτείται ένα εκατομμύριο ευρώ για να μείνει ελεύθερος».

Ταξίδι για Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι αποτελεί την πρώτη επιλογή των διοικούντων του ΠΑΟΚ για τη θέση του προπονητή και μέσα στην εβδομάδα (ενδεχομένως την Τετάρτη να πραγματοποιήσει ταξίδι στη Γαλλία ο Παντελής Κωνσταντινίδης) θα γίνουν προσπάθειες να κλείσει. Ήδη κυκλοφορούν σενάρια διαδοχής του Ρουμάνου τεχνικού, αφού δύσκολα θα ακολουθήσει τη Λανς στη δεύτερη κατηγορία. Πάντως προανήγγειλε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου σε 3-4 μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x