Δελτία Τύπου

Get it back σε 30 μέρες!

Το , το μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα, με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα τεχνολογίας, που διευρύνει διαρκώς την γκάμα επιλογών του και εμπλουτίζει τις υπηρεσίες του, καινοτομεί για ακόμη μία φορά προσφέροντας πρώτο και αποκλειστικά δικαίωμα επιστροφής προϊόντος, μέσω της νέας καινοτόμας υπηρεσίας Get It Back.

Το www.getitnow.gr, το μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα, με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα τεχνολογίας, που διευρύνει διαρκώς την γκάμα επιλογών του και εμπλουτίζει τις υπηρεσίες του, καινοτομεί για ακόμη μία φορά προσφέροντας πρώτο και αποκλειστικά δικαίωμα επιστροφής προϊόντος, μέσω της νέας καινοτόμας υπηρεσίας Get It Back.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία που διατίθεται για πρώτη φορά σε online κατάστημα και παρέχει δικαίωμα επιστροφής έως και 30 ημέρες σε όλα τα προϊόντα!

Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά από το www.getitnow.gr, έχετε τη δυνατότητα, σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, να επιστρέψετε την παραγγελία σε διάστημα 30 ημερών στα προϊόντα τεχνολογίας και 14 ημερών για όλα τα υπόλοιπα.

Για την επιστροφή μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα σημείο εξυπηρέτησης Getitnow, μέσω live help (Click2Call ή Click2Chat), τηλεφώνου ή μέσω email.

Επισκεφθείτε το www.getitnow.gr, ενημερωθείτε για την πλούσια ποικιλία τεχνολογικών και όχι μόνο προϊόντων, αλλά και για τις πιο καινοτόμες online υπηρεσίες και πραγματοποιείστε τις πιο έξυπνες και συμφέρουσες αγορές!

Δείτε περισσότερα εδώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x