Δελτία Τύπου

Πάνω από 440 επιλογές σε αθλητικά είδη!

Το www.getitnow.gr, το μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα, υποδέχεται το καλοκαίρι και προσφέρει στους επισκέπτες του τη μεγαλύτερη ποικιλία σε είδη άθλησης για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Μέσα από μία ευρεία γκάμα 440 προϊόντων, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει το προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αλλά και στις προτιμήσεις του.

Το www.getitnow.gr το μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα, υποδέχεται το καλοκαίρι και προσφέρει στους επισκέπτες του τη μεγαλύτερη ποικιλία σε είδη άθλησης για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Μέσα από μία ευρεία γκάμα 440 προϊόντων, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει το προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αλλά και στις προτιμήσεις του.

Το www.getitnow.gr παρέχει μέσα από το πλήρες οργανωμένο site του τα πιο προηγμένα όργανα γυμναστικής για έξυπνη και υψηλού επιπέδου εκγύμναση στο σπίτι, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ γυμναστικής για όσους προτιμούν να αθλούνται σε εξωτερικούς χώρους.

Επιπλέον, μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Premium Delivery, το www.getitnow.gr δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να επιλέξουν συγκεκριμένη μέρα και ώρα παράδοσης της παραγγελίας τους, ακόμα και το Σάββατο, με έξτρα χρέωση μόνο 3€!

Το getitnow κάνει τη γυμναστική διασκέδαση και σας αλλάζει τη ζωή! Μπείτε και πραγματοποιήστε τις πιο έξυπνες αγορές και σε είδη άθλησης, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x