Stoiximan Super League

«Θέλει να μείνει ο Νέρι»

Την επιθυμία του Νέρι Καστίγιο να παραμείνει στον Άρη και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο αδερφός και μάνατζέρ του, Άλεξ. Ο εκπρόσωπος του Μεξικανού επιθετικού θα μεταβεί στην Ουκρανία για να προσπαθήσει να εξασφαλίσει την ελευθέρας του παίκτη των «κίτρινων», ο οποίος δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο του 2012 με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, αλλά είναι διατεθειμένος να χαρίσει ένα μεγάλο ποσό από τα 2 εκατομμύρια ευρώ που έχει να παίρνει, βάσει συμβολαίου.

Την επιθυμία του Νέρι Καστίγιο να παραμείνει στον Άρη και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο αδερφός και μάνατζέρ του, Άλεξ.

Ο εκπρόσωπος του Μεξικανού επιθετικού θα μεταβεί στην Ουκρανία για να προσπαθήσει να εξασφαλίσει την ελευθέρας του παίκτη των «κίτρινων», ο οποίος δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο του 2012 με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, αλλά είναι διατεθειμένος να χαρίσει ένα μεγάλο ποσό από τα 2 εκατομμύρια ευρώ που έχει να παίρνει, βάσει συμβολαίου.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του Άλεξ Καστίγιο στην εφημερίδα “Goal”:

- Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Νέρι Καστίγιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έχετε ταξιδέψει στην Ουκρανία;
«Όχι, είμαι στην Ελλάδα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ταξιδέψω στις ΗΠΑ και θα έχω συζητήσεις με τους ανθρώπους των Σικάγο Φάιαρ. Στη συνέχεια θα ταξιδέψω στην Ουκρανία, για να μιλήσουμε με τη Σαχτάρ».

- Ο Σάκης Τσιώλης εκτιμάει ιδιαίτερα τον πελάτη σας. Θέλει ο Νέρι να παραμείνει στον Άρη;
«Ναι, αυτό είναι που θέλει τώρα. Δεν μπορούμε, όμως, να πούμε κάτι παραπάνω αυτήν τη στιγμή. Θα πρέπει, πρώτα, να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x