Δελτία Τύπου

Εμπρός Αητέ, Δικέφαλε!

Νέος τίτλος, νέο t-shirt! Η ΑΕΚ, 9 χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Ολυμπιακού, πανηγύρισε την κατάκτηση ενός τίτλου που εμπλούτισε και το γιορτάζει μαζί με τον κόσμο της. Ο Δικέφαλος Αετός είναι Κυπελλούχος για το 2011 και εσύ έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος στη γιορτή.

Νέος τίτλος, νέο t-shirt! Η ΑΕΚ, 9 χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Ολυμπιακού, πανηγύρισε την κατάκτηση ενός τίτλου που εμπλούτισε τη συλλογή της και το γιορτάζει μαζί με τον κόσμο της. Ο Δικέφαλος Αετός είναι Κυπελλούχος για το 2011 και εσύ έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος στη γιορτή.

Η ΑΕΚ έσπασε το γρουσούζικο 13 και πανηγύρισε το 14ο Κύπελλο της ιστορίας της, νικώντας στον τελικό τον Ατρόμητο με σκορ 3-0 και αφού πρώτα είχε αποκλείσει Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ σε διπλά παιχνίδια. Η Ένωση στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας και πέρα από τις φωτογραφίες και τα αναμνηστικά video, το Sportfm-shop.gr σου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις μια για πάντα τις αναμνήσεις μιας ακόμη μεγάλης επιτυχίας. Το T-shirt για την επιτυχία της αγαπημένης σου ομάδας είναι απλό και εμβληματικό...όπως ακριβώς και ο Δικέφαλος με τα τρία γράμματα ακριβώς στο στήθος κάθε οπαδού!

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportfm-shop.gr ή στο τηλέφωνο 210 6753 028 και πληρώστε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα.

Για να δείτε το ολοκαίνουριο T-shirt της κυπελλούχου ΑΕΚ, κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x