Stoiximan Super League

Μπας κι ήρθε η ώρα του;

Ο Λουίς Γκαρσία, η αλήθεια, είναι ότι δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει βασικός και είναι η τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει τον λόγο που ήρθε στην Ελλάδα. Κακή ψυχολογία διέκρινε ο Φερέιρα στην προπόνηση. «Σταματήστε τον Μπέο» η προτροπή των οργανωμένων, «ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός παρά τα οικονομικά προβλήματα», η υπόσχεση του Γόντικα στους οπαδούς, στη συνάντηση που είχαν με σκοπό την… προστασία της ομάδας.

Ο Λουίς Γκαρσία, η αλήθεια, είναι ότι δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει βασικός και είναι η τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει τον λόγο που ήρθε στην Ελλάδα.

Κακή ψυχολογία διέκρινε ο Φερέιρα στην προπόνηση.

«Σταματήστε τον Μπέο» η προτροπή των οργανωμένων, «ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός παρά τα οικονομικά προβλήματα», η υπόσχεση του Γόντικα στους οπαδούς, στη συνάντηση που είχαν με σκοπό την… προστασία της ομάδας, αρχής γινομένης απο το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Ενδεκάδα με Λουίς Γκαρσία ετοιμάζει ο Φερέιρα

Το αγαπημένο του 4-3-3 θα παρατάξει ξανά ο Φερέιρα απέναντι στην ΑΕΚ, με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του. Έκπληξη, θεωρείται το γεγονός πως στο βασικό σχήμα θα ξεκινήσει ο Λουίς Γκαρσία. Ο Ισπανός δείχνει ορεξάτος στις προπονήσεις και θα χρησιμοποιηθεί σε ένα εκ των δύο άκρων της επίθεσης.

Ο Τζόρβας θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Βύντρα, αριστερά ο Καντέ και στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι. Κόφτης θα είναι ο Ζιλμπέρτο ενώ μπροστά του θα αγωνιστούν οι Νίνης και Κατσουράνης. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Χριστοδουλόπουλος και Λουίς Γκαρσία, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ποια πλευρά θα πάρει καθένας τους, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Σισέ.

«Μόνο ο Πολέμης έχει βάλει λεφτά»

Βασικό θέμα στην συνάντηση που είχαν οι οργανωμένοι με τον Δημήτρη Γόντικα, ήταν η προστασία της ομάδας. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ζήτησε την προφύλαξη της ομάδας ακόμη κι αν προκληθούν, αφού είναι πολύ κρίσιμο το σημείο και πρέπει ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει τον στόχο του, που μπορεί να αποτελέσει οικονομική ανάσα.

Ο Γόντικας είπε μεταξύ άλλων: «Λεφτά δεν μπήκαν μέχρι τώρα εκτός από το ποσό που κατέθεσε ο Πολέμης. Τα πάντα θα αποφασιστούν μετά τη Γ.Σ. που θα γίνει στις 17 Μαΐου, όμως φαίνεται δύσκολη η κατάσταση. Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι μέχρι τον Ιούνιο όλα θα είναι τακτοποιημένα οικονομικά. Για να προχωρήσουμε σε μία σειρά από αποφάσεις θα πρέπει να υπάρξει έγκριση από τους μετόχους. Από τη στιγμή που δεν μπήκαν χρήματα, είμαστε αναγκασμένοι βάσει πλάνου και για να μείνει ανταγωνιστική ομάδα, να πουλήσουμε κάποιους παίκτες και να κάνουμε μεταγραφές αξιόλογων παικτών με αυτά τα χρήματα».

Οι οργανωμένοι είχαν τις αντιρρήσεις τους, αλλά υποσχέθηκαν πως θα προστατέψουν την ομάδα. Άφησαν όμως και τις αιχμές τους για τους μετόχους της ομάδας. «Οποιαδήποτε πώληση πρέπει να είναι προσεκτική και μελετημένη. Η πώληση του Σισέ και του Λέτο για παράδειγμα, θα στενοχωρήσει τον κόσμο. Καταλαβαίνουμε ότι από τη στιγμή που δεν θέλουν να βάλουν χρήματα, πρέπει να βρεθεί ένα ποσό αλλά περιμένουμε τις κινήσεις που θα γίνουν με επιφύλαξη. Είναι κρίμα με 4-5 δυνατούς επιχειρηματίες που έχουμε, να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Αν έπαιρναν πρωτοβουλία και έβαζαν τα χρήματα που μπορούν, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε ανάγκη από πωλήσεις. Και επιτέλους, σταματήστε τον Μπέο που προκαλεί πάρα πολύ.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x