Δελτία Τύπου

Άλλη μια πρωτιά για το www.getitnow.gr!

Μια ακόμη επιτυχία από το www.getitnow.gr! Το του μεγαλύτερου On line καταστήματος τεχνολογίας και όχι μόνο, κατατάχθηκε πρώτο βάσει μετρήσεων στα νούμερα επισκεψιμότητας, στην κατηγορία των ηλεκτρονικών καταστημάτων με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα διαδικτυακά καταστήματα.

Μια ακόμη επιτυχία από το www.getitnow.gr! Το YouTube channel του μεγαλύτερου On line καταστήματος τεχνολογίας και όχι μόνο, κατατάχθηκε πρώτο βάσει μετρήσεων στα νούμερα επισκεψιμότητας, στην κατηγορία των ηλεκτρονικών καταστημάτων με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα διαδικτυακά καταστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, τους τελευταίους 8 μήνες που βρίσκεται σε λειτουργία, δέχτηκε πάνω από 1,2 εκατομμύρια επισκέψεις. Επιπλέον, μέσα από τα 3.000 reviews που υπάρχουν στο site, οι επισκέπτες λαμβάνουν την πληρέστερη ενημέρωση για όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς.

Η νέα αυτή επιτυχία του www.getitnow.gr επιβεβαιώνει με εντυπωσιακό τρόπο τη δυναμική αλλά και τον ηγετικό ρόλο που κατέχει το μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x