Δελτία Τύπου

Νιώσε ελεύθερος... στο The Mall Athens vol. 2

Οι Free ημέρες συνεχίζονται και η Nike σε περιμένει να πάρεις μέρος σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που σου δίνει την ευκαιρία να συναγωνιστείς με τους φίλους σου!

Οι Free ημέρες συνεχίζονται και η Nike σε περιμένει να πάρεις μέρος σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που σου δίνει την ευκαιρία να συναγωνιστείς με τους φίλους σου!

Το πρώτο διήμερο του παιχνιδιού Free στο The Mall Athens ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, με περισσότερες από 500 συμμετοχές! Μικροί και μεγάλοι φόρεσαν παπούτσια Free, ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια και έτρεξαν για να πατήσουν πρώτοι το buzzer του τερματισμού.

Οι αγαπημένοι παίκτες του Παναθηναϊκού Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Κώστας Κατσουράνης ήταν εκεί και μοιράστηκαν με τους θαυμαστές τους την εμπειρία τους από το ελαφρύ και ευέλικτο σχέδιο των παπουτσιών FREE, που συνδυάζει τη φυσική κίνηση με την τεχνολογία υποστηρίζοντας τις επιδόσεις των αθλητών. Η πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων Τίνα Κεφαλά έδωσε το παρόν και σημείωσε ένα από τους καλύτερους χρόνους!

Ο Γιώργος Μανίκας και η Εύα Θεοτοκάτου ήρθαν αντιμέτωποι στον πιο fun αγώνα και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Για όσους από εσάς δεν είχατε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο Nike Free παιχνίδι, η Nike σας προσκαλεί και αυτή την εβδομάδα στο The Mall Athens, για 4 ακόμα Free ημέρες γεμάτες παιχνίδι και διασκέδαση, από την Τετάρτη 4 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 7 Μαΐου!

Εμπνεύσου από τα παπούτσια Free, γνώρισε την τεχνολογία τους που προσομοιώνει την αίσθηση του τρεξίματος με γυμνό πόδι, ενισχύοντας τη φυσική κίνηση του πέλματος! H Nike σε καλεί να συναγωνιστείς τους φίλους σου και άλλους που θα σε προκαλέσουν για να είσαι εσύ ο πρώτος παίκτης που θα πατήσει το κόκκινο κουμπί! Ο καλύτερος χρόνος κάθε μέρας κερδίζει 1 ζευγάρι FREE, ενώ μικρά δώρα κερδίζουν οι νικητές κάθε διαδρομής.

Έλα να ξεπεράσεις τα όρια σου παίζοντας, ενώ παράλληλα θα ακούς την αγαπημένη σου μουσική! Και αν είσαι τυχερός- μπορεί να πετύχεις αγαπημένους σου αθλητές και καλεσμένους έκπληξη να αναμετρώνται στο πιο fun FREE παιχνίδι!

Δείτε το video από το 1ο διήμερο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x