Stoiximan Super League

Έρχεται «καμπάνα» για ΑΕΚ

Πειθαρχική δίωξη για ευρείας κλίμακας επεισόδια άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της ΑΕΚ για τα επεισόδια των οπαδών της στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο και κατά του Γιώργου Δώνη για δυσφήμιση του αθλήματος μετά τις δηλώσεις που έκανε στο τέλος της αναμέτρησης. Με 2-3 αγωνιστικές και βαρύ χρηματικό πρόστιμο θα τιμωρηθεί η «Ένωση».

Πειθαρχική δίωξη για ευρείας κλίμακας επεισόδια άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της ΑΕΚ για τα επεισόδια των οπαδών της στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο και κατά του Γιώργου Δώνη για δυσφήμιση του αθλήματος μετά τις δηλώσεις που έκανε στο τέλος της αναμέτρησης.

Η «Ένωση» απειλείται πλέον άμεσα με ποινή δύο ή τριών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο που θα ξεπερνά τις 100.000 ευρώ (150-250 χιλ. ευρώ), καθώς είναι υπότροπή για τα επεισόδια στον αγώνα των προημιτελικών της διοργάνωσης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναμένεται το πότε θα οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης για να γίνει γνωστό πότε οι «κιτρινόμαυροι» θα εκτίσουν την τιμωρία τους. Πάντως το ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Κυριακή, αναμένεται να το δώσουν με κόσμο. Αν η υπόθεση δεν εκδικαστεί και δεν υπάρξει απόφαση μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (9/5), η ΑΕΚ θα έχει κόσμο και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (15/5).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x