Δελτία Τύπου

Αλέφαντος: «Λίγος ο Δώνης στον τελικό»

Στο «Δοκάρι και Μέσα» της Δευτέρας με τον Γιάννη Καρατζαφέρη στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ο Νίκος Αλέφαντος για μία ακόμη φορά ήταν δηκτικός.

Στο «Δοκάρι και Μέσα» της Δευτέρας με τον Γιάννη Καρατζαφέρη στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ο Νίκος Αλέφαντος για μία ακόμη φορά ήταν δηκτικός.

Είπε αναλυτικά:

Για τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου

Τραβάνε τα πάθη του Χριστού οι Αεκτζήδες. Μα τι λένε κάποιοι για τους οπαδούς; Η Original τρέχει στις βροχές το ίδιο και οι υπόλοιποι οπαδοί.

Οργανώσου και εσύ ΕΠΟ. Κάνε κάτι. Πιάσε εσύ αστυνομία κάποιον. Κάνε κάποιες συλλήψεις. Δεν συμφέρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο να το βγάλεις από την Ευρώπη.

Το εύκολο είναι να διαλύσεις το ποδόσφαιρο, αλλά το δύσκολο είναι να το φτιάξεις.

Αλλιώς πρέπει να κάτσουν να τα συζητήσουν. Ο Ολυμπιακός παίζει Τσάμπιονς Λιγκ, βάζει τα λεφτά του. Γιατί να μην τα πάρει; Συμφέρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο να μην βγει στην Ευρώπη; Μπορείς να πτωχεύσεις τις μεγάλες ομάδες; Υπάρχει τρόπος να κάτσουνε στο ίδιο τραπέζι να τα βρούνε.
Φτιάξτε γήπεδο στον Παναθηναικό και την ΑΕΚ. Να δουλέψει ο κοσμάκης. Πέφτει η οικονομία, να η δυστυχία. Πρέπει να το δουν διαφορετικά. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια πράγματα στις ομάδες.

Ο θρίαμβος του Χιμένεθ

Περίμενα τόσο καιρό. Είχα πει για τον Χιμένεθ, έκανε κάποιες μεγάλες νίκες. Με ένα υλικό, που είναι το υποδεέστερο από όλες τις περιπτώσεις. Έχει παίκτες μεγάλους σε ηλικία. Πήγαν να φάνε τον προπονητή. Ο θρίαμβος του Χιμένεθ ήταν στον τελικό. Ο Θρίαμβος, ω θρίαμβε.

Πήρε τρεις παίκτες δικούς του και δεν έβαλε κανένα στον τελικό. Πανέξυπνος ο άνθρωπος. Ξεκινάει και στήνει μια ομάδα, με τον Μανωλά για να έχει ταχύτητα στην άμυνα. Έρχεται ένας Γεωργέας που είναι εκπληκτικός ο άνθρωπος. Έρχεται ο Καράμπελας, λιονταράκι, το πάλεψε.

Μπροστά δεν βάζει τον Μίτσελ. Κάτι ξέρει ο Ισπανός. Καλά έκανε και δεν ξεκίνησε τον Μπαχά. Βάζει ωραία τριάδα στο κέντρο, Μάκο, Ντιόπ και Λαγό, που είναι γρήγορος και κάνει διπλό μαρκάρισμα στον Καμαρά.
Ο Μάκος δικαίως παίζει στην ομάδα. Έχει αντοχή, τρέχει, βοηθάει. Ντούμπλαρε τον Γεωργέα και κάλυπτε τον Γεωργέα όταν αυτός έβγαινε μπροστά.

Έβαλε τον Λυμπερόπουλο. Παίκταρος. Φιλότιμος. Βάζει τον Σκόκο και τον Μπλάνκο μαζί στην επίθεση. Όχι αυτή την αηδία το 4-3-3. Έκανε μια εξαιρετική ενδεκάδα με 7 Έλληνες.
Είδε ο Χιμένεθ τον Σκόκο τραυματία ,βάζει τον Μπαχά. Λέει στον Λύμπε να μένει πιο πίσω. Πετάει και τον Καφέ ξεκούραστο, έξυπνη κίνηση.

Ο Καφές με την πρώτη ευκαιρία θα δώσει την πάσα. Έκανε και το εκπληκτικό γκολ. Οι δύο αλλαγές του Χιμένεθ έκαναν δύο γκολ. Το δεύτερο γκολ ήταν τέλειο.
Είχα πει για τον Μανωλά ότι είναι καλός παίκτης. Πιο γρήγορος από τον θείο του. Ο Μανωλάς ήταν σίφουνας, πρώτος παίκτης του γηπέδου. Έπεφτε πρώτος στην μπάλα, η ταχύτητα του, τους έσβησε. Μακάρι να πηγαίνει έτσι το παιδί. Να συνεχίσει τις ταχύτητες. Θα χαλάσει τον κόσμο. Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ, κύριε Σάντος θα βοηθήσουν και την Εθνική. Ο Μανωλάς έχει θέση στην ενδεκάδα.

Επικίνδυνα θα ήταν αν έκανε πρώτος γκολ ο Ατρόμητος. Μπορεί το γκολ της ΑΕΚ να ήταν οφσάϊντ, αλλά δεν έμεινε στο 1-0.

Για Λυμπερόπουλο

Τρομερός παίκτης. Το μόνο του ελάττωμα ότι δεν ήταν γρήγορος. Πάντα όταν του φέρεις την μπάλα μέσα στην περιοχή, θα σκοράρει. Τρομερή περίπτωση.
Πήρε παλικαρίσιο κύπελλο η ΑΕΚ. Έβγαλε έξω Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Δεν είναι η ομάδα που μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Για Ατρόμητο

Μπορούσε ο Δώνης να το πάρει. Ο Ατρόμητος δεν έχει κακό υλικό. Ο Δώνης δεν σέβεται τους χώρους. Πρέπει να κλείσεις τους χώρους. Για να βγάλεις την αντεπίθεση με τον Καμαρά. Όταν δεν ψάχνεις να βρεις κενούς χώρους, γίνεσαι μικρός.
Ήρθε ο Χιμένεθ και έκανε πάρτυ. Ο Φέργκιουσον στην τύχη έφτασε στον τελικό;
Δεν είναι ο Τάτος για τελικό. Η παράταξη είναι το μεγάλο λάθος. Δεν μπορεί να παίξει ο Αναστασάκος κορυφή. Σχόλασες.

Ο άλλος έπαιξε με τον Δέλλα και τον Μανωλά και έσβησε ο Αναστασάκος.
Ο Χιμένεθ έβαλε ταχύτητα στην άμυνα του και δικαιώθηκε. Ο Ματέος δεν είναι ο γρήγορος. Ο Μανωλάς έδωσε πολλά πράγματα στην ΑΕΚ.

Δώνης έβαλε έξω δεξιά τον Καμαρά και ήταν ανύπαρκτος. Δεν μπορούσε να περάσει. Ο Σφακιανάκης ο Νεμπεγλέρας και ο Τάτος δεν μπορούσαν να τα βάλουν με τους Ντιόπ και Μάκο.
Έπρεπε να βάλει κορυφή τον Καμαρά, ο οποίος θα τους κούραζε τους αμυντικούς.

Ο Δώνης φάνηκε πολύ λίγος στον τελικό. Έκανε μεγάλα λάθη στο κοουτσάρισμα. Βγήκε και ο Σκόκο στο 30. Δηλαδή τι άλλο θες Δώνη;
Λένε για το γκολ οφσάιντ. Κράτα το 1-0 και κάντο 1-1. Δίκαια η ΑΕΚ πήρε το κύπελλο. Τους πήρε το κύπελλο ο Χιμένεθ μετά απο 9 χρόνια.

Στα πλεϊ οφ, περιμένω να σε δω Ματέος. Δέκα σαν τον Μίτσελ θέλουν ο Μάκος και ο Ντιόπ. Στηρίξτε εσείς Ισπανοί τον προπονητή στους επόμενους αγώνες. Οι Έλληνες έκαναν το χρέος τους στον τελικό.

Για Ολυμπιακό

Με Παπασταθόπουλο, κάνει πλάκα στο επόμενο πρωτάθλημα. Και μπορεί να προχωρήσει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μου αρέσει ο Καμενί σαν τερματοφύλακας. Δεν κάνει ο Πάρντο.
Θα κάνει καλή δουλειά ο Μαρινάκης στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x