Αγγλία

Λάμπαρντ: «Παίρνεις ό,τι σου αξίζει»

Την άποψή του ότι η Τσέλσι άξιζε τη νίκη κόντρα στην Τότεναμ, εξέφρασε ο Φρανκ Λάμπαρντ. Οι «μπλε» επικράτησαν με σκορ 2-1, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 0-1, χάρη στα γκολ των Λάμπαρντ και Καλού, με το πρώτο να προκαλεί τις διαμαρτυρίες των «σπιρουνιών», αναφορικά με το αν η μπάλα πέρασε ή όχι τη γραμμή της εστίας του Γκόμες.

Την άποψή του ότι η Τσέλσι άξιζε τη νίκη κόντρα στην Τότεναμ, εξέφρασε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Οι «μπλε» επικράτησαν με σκορ 2-1, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 0-1, χάρη στα γκολ των Λάμπαρντ και Καλού, με το πρώτο να προκαλεί τις διαμαρτυρίες των «σπιρουνιών», αναφορικά με το αν η μπάλα πέρασε ή όχι τη γραμμή της εστίας του Γκόμες.

«Αξίζαμε αυτή τη νίκη και πλέον, μένουμε ζωντανοί στην υπόθεση της διεκδίκησης του φετινού τίτλου» είπε αρχικά ο έμπειρος μέσος και συμπλήρωσε, αναφορικά με το δικό του γκολ, για το οποίο τα οι έτεροι Λονδρέζοι υποστηρίζουν ότι ο Γκόμες πρόλαβε τη μπάλα, προτού αυτή περάσει την τελική γραμμή:

«Πιστεύω ότι είναι η δικαίωση μετά τη μεγάλη αδικία στο περσινό Μουντιάλ. Είναι ατυχές για την Τότεναμ, αλλά πάντα παίρνεις ό,τι σου αξίζει. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και αξίζαμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x